Bunu kimse beklemiyordu! Selçuk İnan Süper Lig ekibinin başına geçti herkes şaşırdı

Bunu kimse beklemiyordu! Selçuk İnan Süper Lig ekibinin başına geçti herkes şaşırdı

2011-2020 yılları arasında Galatasaray'ın formasını terleten, 2020 yazında futbolu bıraktıktan sonra ise Galatasaray'ın efsane ismi Fatih Terim'in ekibine katılan Selçuk İnan, teknik direktörlük kariyerindeki ilk imzasını atarak Süper Lig ekibinin başına geçti.

2011-2020 yılları arasında Galatasaray formasını terleten, 2020 yılında ise futbolu bırakarak Galatasaray'ın efsane ismi Fatih Terim'ine ekibine katılan Selçuk İnan, Spor Toto Süper Lig ekibinin başına geçerek teknik direktörlük kariyerindeki ilk imzayı attı.

Geçtiğimiz hafta genç teknik adam Şenol Can ile yollarını ayıran Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa, teknik direktörlük koltuğuna Trabzonspor ve Galatasaray'ın eski yıldızı Selçuk İnan'ı getirdi.

Spor Toto Süper Lig 'de 2022-23 sezonuna Sami Uğurlu ile başlayan Kasımpaşa, Uğurlu ile yaşadığı yol ayrımı sonrasında eski teknik adamı Şenol Can'ı göreve getirmişti.

Fanatik on Twitter: "Fatih Terim ve yardımcılarından Başakşehir zaferinin ardından verdikleri poz???? https://t.co/vezjnvr0QN" / Twitter

İstanbul temsilcisi Dünya Kupası arası öncesinde de Şenol Can'la da yolların ayrıldığını açıklamıştı. Bir süredir teknik direktör arayışlarını sürdüren İstanbul ekibi sürpriz bir hamleye imza atarak Selçuk İnan ile anlaşmaya vardı.

İMZA TÖRENİ YARIN

Lacivert-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Kasımpaşamız, teknik sorumluluk görevi için Selçuk İnan ile anlaşmaya varmıştır. İnan için düzenlenecek imza töreni, yarın saat 14.30'da Kemerburgaz Turgay Ciner Tesislerimizde gerçekleştirilecektir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur" ifadeleri kullanıldı.

2020 yazında futbolu bırakan 37 yaşındaki Selçuk İnan, futbolu bıraktıktan sonra Fatih Terim'in ekibine katılarak 2 yıl boyunca tecrübeli teknik adamın yardımcılığını yapmıştı.

DAHA ÖNCE DE TEKLİF YAPILMIŞTI!

Kasımpaşa'nın Selçuk İnan'a daha önce de teknik direktörlük teklif yaptığı ancak Selçuk İnan'ın bu teklifi, O dönem Fatih Terim'in ekibinde yer aldığı için geri çevirdiği öğrenildi.

PRO-LİSANS ALMIŞTI

Daha önce verdiği bir röportajda Teknik direktörlük için ekibini oluşturduğunu aktaran Selçuk İnan, "Eski takım arkadaşlarımdan bir ekip oluşturmadım. Daha tecrübeli, bir araya gelmesi kolay olmayan bir ekip oldu. Güzel bir ekip olduk. Pro lisansı bekliyoruz. Ekipte isim vermeyeyim ancak yabancı bir hoca da var" açıklamasında bulunmuştu.

Fatih Terim, Arda Turan ve eski ekibiyle buluştu

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN