Selçuk İnan Kasımpaşa'ya imza attı teknik heyetindeki o isim Galatasaraylı taraftarların tepkisini topladı!

Selçuk İnan Kasımpaşa'ya imza attı teknik heyetindeki o isim Galatasaraylı taraftarların tepkisini topladı!

2011 yılında Trabzonspor'dan Galatasaray'a transfer olan ve 2020 yılına kadar sarı-kırmızılı formayı terleten 2020 yazında da futbolu bırakarak Galatasaray'ın efsane ismi Fatih Terim'in ekibine katılan Selçuk İnan, teknik direktörlük kariyerindeki ilk imzasını atarak Kasımpaşa'nın başına geçti. Genç teknik adamın teknik ekibi de belli olurken bazı sarı-kırmızılı taraftarlar Selçuk İnan'a tepki gösterdi.

2011-2020 yılları arasında Galatasaray formasını terleten, 2020 yılında ise futbolu bırakarak Fatih Terim'ine ekibine katılan Selçuk İnan, Spor Toto Süper Lig ekibi Kasımpaşa'nın başına geçerek teknik direktörlük kariyerindeki ilk imzayı attı.

Geçtiğimiz hafta genç teknik adam Şenol Can ile yollarını ayıran Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa, teknik direktörlük koltuğuna Trabzonspor ve Galatasaray'ın eski yıldızı Selçuk İnan'ı getirdi. Genç teknik adam için Kemerburgaz Tesisleri'nde imza töreni düzenlendi.

Kasımpaşa'da teknik direktör olma kararını vermesinin çok zor olmadığını söyleyen Selçuk İnan, "Ben kariyerimde hiçbir zaman inanmadığım bir şeyin peşinden gitmedim. Serkan ağabeyle çok konuştum, sohbet ettim. Kasımpaşa'da olmak benim için bir şans. Futbola ne kadar önem verdiklerini, ülke futbolunu ne kadar önemsediklerini gördükten sonra karar vermek kolay oldu. Karar vermekten ziyade bir fırsat oldu" diye konuştu.

seko.jpg

"FATİH HOCAYA TEŞEKKÜR BORÇLUYUM"

Süper Lig ve Avrupa'da önemli ilişkileri olduğuna dikkat çeken Selçuk İnan, "Yaklaşık 1 yıl önce Galatasaray'dan ayrıldım. Buradan Fatih hocaya teşekkür borçluyum. Bu mesleği yapmak zaten istiyordum. Ancak beni cesaretlendiren, teşvik eden Fatih hocam oldu. 1 senedir bütün hocalarla iletişim halindeydim. Oyuncu hoca ilişkisinden çok sosyal hayatta ilişkilerim oldu. Yurt dışında da önemli ilişkilerim var. Oyun anlayışım, prensibim her zaman vardı. Çok fazla düşünür, çok fazla kafa yorardım. Bunların hepsini karışım yapıp, bana uyanları aklımda saklıyorum. Onların da bana yararlı olacağını düşünüyorum. İdol olarak isim vermek istemem. Futbol hiçbir zaman durmuyor. 3 sene önce çok beğendiğim bir hocayı şu anda beğenmeyebiliyorsun. Örnek aldığım başarılarını iyi anlamda kıskandığım tek isim; Fatih Terim. Çok önemli maçlara çıktım. Yeni nesil teknik direktör konusu bütün dünyada revaçta. Önceki teknik adamlarımız bizden geride kaldı diyemeyiz. Biz onlardan feyz alıyoruz. Nesil değişiyor. Yenilikler çabuk değişiyor. Oyuncularla iletişim kurmakta yeni neslin avantajı olabilir."

rec.jpg

"GÜZEL BİR EKİP OLUŞTURDUK"

Kasımpaşa'da görev yapacağı ekibi de tanıtan Selçuk İnan, "Önemli bir ekip var. Uzun yıllardır futbol konuştuğum isimlerden oluştu. Burada kurumsal bir yapı var. Hali hazırda çalışan hocalarla tanıştığımda böylesine önemli projelerin olması, futbola yatırım yapılması beni şaşırttı. Böyle bir karışım yaptım. İstekli bir ekip oluşturduk. Güzel bir ekip oluşturduk. Hepsi kendi dalında başarılı isimler" diye konuştu.

selc.jpg

SELÇUK İNAN'A OLCAN ADIN TEPKİSİ

Basın toplantısına teknik ekibiyle birlikte katılan Selçuk İnan'ın, ekibine Galatasaray'dan eski takım arkadaşı Olcan Adın'ı dahil etmesi bazı sarı-kırmızılı taraftarların tepkisini topladı.

OLCAN ADIN'IN PAYLAŞIMI TEPKİ TOPLAMIŞTI

Geçen sezonun 28. haftasında Konyaspor- Galatasaray karşılaşmasında sarı-kırmızılı ekipte kaptanlık bandını takan Brezilyalı stoper Marcao'ya tepki gösteren Olcan Adın, "Sen sahanın içinde takım arkadaşına yumruk at. Sahada bütün pislikleri yap. Gel Galatasaray'a kaptan ol. Ne güzel dünya ya!" ifadelerini kullanmış, Olcan Adın'ın bu paylaşımı bazı Galatasaraylı taraftarların tepkisini toplamıştı.

Sosyal medyadaki bazı Galatasaraylı taraftarlar, Olcan Adın'ın geçen yıl yaptığı bu açıklamaları hatırlatarak Olcan Adın'ı ekibine dahil eden Selçuk İnan'a 'Galatasaray'da yıllarca kaptanlık yapan bir futbolcu olarak Galatasaray'ın kaptanını eleştiren ismi ekibine neden aldın?' şeklinde tepki gösterdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN