Beşiktaş Belediyesi ‘iyi hal indirimleri’ne karşı ilçe genelinde kampanya başlattı

Beşiktaş Belediyesi ‘iyi hal indirimleri’ne karşı ilçe genelinde kampanya başlattı

Beşiktaş Belediyesi, Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü için ‘iyi hal indirimleri’ne karşı kampanya başlattı. Kampanyayı anlatan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, "İlçemizde kadına yönelik her türlü şiddet vakalarına karşı tavizsiz tutumumuzu devam ettireceğiz. Kadınların hak ve eşitlik mücadelelerinde yanlarında olacağız" dedi.

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü için Beşiktaş Belediyesi örnek bir kampanyayı hayata geçirdi. Kadın cinayetleri davalarına uygulanan ceza indirimlerine “İyi hal, her zaman iyi hal değildir” sözleriyle karşı çıkılan kampanya ilgi görüyor.

Şiddet faillerinin, iyi hal indirimleri ve kamuoyunda fark edilmeden şiddeti meşrulaştıran birtakım ifadelerle billboardlara ve dijital iletişim mecralarına taşıyan Beşiktaş Belediyesi'nin kampanyası ile farkındalık amaçlanıyor.

Kampanyayla ilgili bilgi veren Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, "Bireysel olarak ve kurum olarak uzun zamandır kadın hareketinin gündemlerine destek olmak ve onların mücadelelerinde yanlarında olabilmek adına çok sayıda farkındalık kampanyasına imza attık" dedi.

KADINLARIN HAK VE EŞİTLİK MÜCADELELERİNDE YANLARINDA OLACAĞIZ

Daha önce hayata geçirdikleri İstanbul Sözleşmesi kampanyasını hatırlatan Akpolat, "Türkiye çapında ses getiren ‘İstanbul Sözleşmesini Okudun Mu?’ kampanyamız yüzlerce kurum ve marka tarafından uygulanırken kendi alanında çok sayıda ödüle layık görülmüştü. İlçemizde kadına yönelik her türlü şiddet vakalarına karşı tavizsiz tutumumuzu devam ettireceğiz. Kadınların hak ve eşitlik mücadelelerinde yanlarında olacağız." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN