NASA UFO bulgularını bugün yayınlayacak! ABD'li yetkili "kesin var" demişti, herkes gözünü NASA'ya çevirdi

NASA UFO bulgularını bugün yayınlayacak! ABD'li yetkili "kesin var" demişti, herkes gözünü NASA'ya çevirdi

Tüm dünyanın gündeminde yer alan UFO tartışmalarına açıklama NASA'dan geldi. Uzun zamandır beklenen çalışmanın bulguları gün yüzüne çıkıyor. “Kesin var” denilmişti, NASA son bulguları paylaşacak. İşte NASA’nın uzaylı açıklamaları…

Amerikan Uzay Ajansı NASA, tüm dünya tarafından uzun süredir beklenen uzaylı tartışmalarına noktayı koyuyor. 'Tanımlanamayan anormal olaylara' veya UAP'lere ilişkin kanıtların olduğunu belirten NASA o detayları gün yüzüne çıkarıyor. İşte NASA’nın uzaylı açıklamaları…

GÖZLER NASA’YA ÇEVRİLDİ

Mayıs ayından bu yana yürütülen çalışmalar tüm dünyanın gündeminde yer alıyor. 16 araştırmacının yer aldığı bağımsız ekip mevcut verileri ve görgü tanıklarını raporlarla birlikte açıklayacak. Kesin sonuçlara varmanın yetersiz olduğu belirtilirken yüksek kaliteli verilerin sistematik olarak toplanması gerektiğini işaret etti. France 24, NASA'nın bir yıl sonra UFO hakkında beklenen açıklamayı yapacağını söyledi. Bugün yayınlanması beklenen bulgular için nefesler tutuldu. Peki, uzaylılar gerçekten var mı? Tüm detaylar belli olacak.

ufo.jpg

800'DEN FAZLA OLAY YAŞANDI


Mayıs ayında yapılan toplantıda 27 yıl boyunca toplanan 800'den fazla olayın olduğunu işaret eden uzmanlar olayların bulunduğu ve bunların %2 ile %5'ini muhtemel anormal olduğunu açıkladı.


Nasıl tarafından yapılan gizli materyallere dayanan çalışmalar gün yüzüne çıkarken Pentagon soruşturmasından ayrı olarak 2 çalışmanın daha koordinasyon sağlanarak yürütüldüğü belirtildi.

uzayli-fosil.jpg


UZAYLILAR VAR MI?


Eski bir ABD istihbarat görevlisinin Temmuz ayında kongre komitesinde yaptığı açıklamalar dünya gündemine bomba gibi düştü. Anormal cisimlerin yanı sıra uzaylı kalıntılarına kesinlikle inandığını söyleyen istihbarat görevlisi dünyayı derinden sarstı.


14 yıl boyunca ABD'de istihbarat görevlisi olarak çalışan David Grusch 4 yıldan fazladır yaklaşık 40 tanıkla gerçekleştiği görüşmeleri belirterek tanımlanamayan ve insan kaynaklı olmayan araçların bulunduğunu söyledi.

fosil-uzayli.jpg

MEKSİKA'DAKİ UZAY FOSİLİ GERÇEK Mİ?

Hafta başından itibaren en çok tartışılan konulardan biri de Meksika'da bulunan uzay fosili oldu. Meksika'da bir kongre duruşmasında insan olmadığı iddia edilen fosillerin bulunduğu belirtilirken dünyanın dikkati de Meksika'ya çevrildi. Gazeteci ve ufolog Jamia Maussan'ın uzaylılara ait olduğu iddia edilen fosilleri sergileyerek ülkede gündem oluşturdu.

uzaylilar.jpg

İÇİMİZDE YAŞAMIŞLAR

Mumyalanmış fosilleri insana ait olmadığını savunan Maussan, dünyamıza ait olmayan fosiller olduğunu belirterek insan olmadıklarını söyledi. Yok olduktan sonra başka bir evrimi olmayan varlıklar olduğunu işaret Maussan, "Karbon-14 yaş hesaplama analizini gerçekleştiren Meksika Ulusal Özerk Üniversitesi'ne göre, bu canlılar yaklaşık bin yaşındadır. Bunlar uzay gemilerinden çıkarılan varlıklar değildir. Daha ziyade diatom madenlerine gömülmüş varlıklardırlar. Diatom toprağı, 17 milyon yıl öncesine ait fosillerdir." dedi.

ABD'li ve Meksikalı yetkililere UFO’lara ait olduğunu söylediği birkaç video izlet Maussan, fosillere ait olduğu söylenen ilk sırayı görüntülerini de sergileyerek içerisinde yumurtalar olduğunu iddia etti.


2017'de Peru'da Yapılan bazı kazı çalışmalarında mumyalanmış fosillerin uzaylılara ait olduğunu öne süren Maussan’ın iddialarının bir süre sonra gerçek olmadığı anlaşıldı.Yapılan incelemelerde fosillerin insana ait olduğu ortaya çıktı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN