Ne Muğla, ne de Antalya! 9 ayrı su ile besleniyor, arabasına atlayan soluğu burada alıyor! Türkiye’nin yeni gözdesi

Ne Muğla, ne de Antalya! 9 ayrı su ile besleniyor, arabasına atlayan soluğu burada alıyor!  Türkiye’nin yeni gözdesi

Isınan havalar ile birlikte tatil planı yapanlar rotayı ne Muğla'ya ne de Antalya'ya çeviriyor. Yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı haline dönüşüyor bu şelalenin güzelliğini görenler bir daha başka bir yere gidemiyor. Arabasına atlayan soluğu burada alıyor.

Isınan havalar ile birlikte güzel bir tatil yapmak isteyenler farklı rotaları değerlendirmeye devam ediyor. Alışılmışın aksine Antalya ya da Muğla'yı tercih etmeyenler Türkiye'nin gizli kalmış güzelliklerini keşfetmeye devam ediyor. Erzincan'da yer alan Girlevik Şelalesi ziyaretçi akınına uğruyor.

DOĞANIN SAKLI GÜZELLİĞİ

Erzincan'ın Çağlayan beldesinde yer alan ve her mevsim ziyaretçilere ayrı bir manzara sunan Girlevik Şelalesi, yerli ve yabancı turistler tarafından ziyaret ediliyor. Şehir merkezine 35 kilometre uzaklıkta Munzur Dağı etekleri Kalecik köyünde yer alan 9 ayrı kaynak suyunun birleşmesiyle oluşan Girlevik Şelalesi, her mevsim ayrı bir güzellik sunuyor.

girvelek-selalesi.jpg

Yaz ayları ve hafta sonu tatillerinde birçok kişinin gitmek için can attığı bu yer 40 metreden akan buz gibi suyun doğal güzelliğine ön plana çıkarıyor. Serinlemek isteyen kendisini Girlevik Şelalesi’nin serin sularına bırakıyor. Kışın suyun büyük bir bölümünün donması ile oluşan sarkıtlar farklı bir manzara sunarken yaz kış ziyaretçiler burayı görmek için can atıyor.

UĞRAMADAN GİDEN PİŞMAN OLUYOR

Doğanın muhteşem güzelliğini tadını çıkartmak isteyenler soluğu Şelale eteklerinde alıyor. Görsel bir Şölen ile birlikte yürüyüş yapıp piknik yapabileceğiniz alanlar yer alırken, burayı görmeden gidenlerde pişman oluyor. Tamamen doğal bir ortam sunan Girlevik Şelalesi, Erzincan'da mutlaka gidilmesi gereken yerler listesine adını yazdırıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN