Netflix üyeliği bulunanların başı dertte! Herkes bir bir iptal ediyor: Ay sonuna kalmadan…

Netflix üyeliği bulunanların başı dertte! Herkes bir bir iptal ediyor: Ay sonuna kalmadan…

Dünyada en çok tercih edilen dizi film platformu Netflix, abonelerini üzecek bir karara imza attı. Netflix üyeleri bu kadar da olmaz dedi. Ay sonuna kalmadan hesaplar bir bir iptal ediliyor. İşte tüm detaylar…

Dizi ya da film izlemek isteyen milyonlarca kişinin ilk tercih Netflix'ten yana oluyor. Son yıllarda popülerliğine gitgide arttıran platform son günlerde oyuncu grevleri ile gündemdeki sıcaklığını koruyor. Hollywood oyuncularının grevinin tamamlanması ile birlikte Netflix, abonelik ücretlerinde düzenlemeye gitti. ABD ve Kanada gibi pazarlarda değişikliğin yapılması beklenirken fiyatları gören aboneler ise üyeliklerini iptal etmeye başladı. İşte tüm detaylar…

NETFLİX'TEN YENİ DÜZENLEME

Hollywood oyuncularının 5 aydır devam eden grevinin sonlanması ile birlikte Netflix, reklamsız yayın hizmeti için fiyatları arttırma yoluna gitti. Hollywood'daki grevin sona ermesi ile birlikte fiyatların artışı da ertelenmeye devam ediyor. Dünyanın dört bir yanında hizmet sağlayan Netflix, potansiyel fiyat artışları üzerinde görüşme işlemlerine devam etmektedir. Yeni artışların öncelikle ABD ve Kanada'da yapılması bekleniyor.

netflix-5.jpg

Zamların ardından SD kalitede reklamsız izleme fiyatı 100 TL olurken Ultra HD kaliteli reklamsız izlemenin aylık fiyatı ise 200 TL olarak belirlendi. Netflix, platformda içeriklerin arttığını belirterek yüksek kalitede işler üretmeye devam edeceklerinin altını çizdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN