O adada yaşamayı kabul eden milyarder oluyor! Yanlış duymadınız tam 5.5 milyon TL maaş verilecek! Herkes oranın hayalini kuruyor

O adada yaşamayı kabul eden milyarder oluyor! Yanlış duymadınız tam 5.5 milyon TL maaş verilecek! Herkes oranın hayalini kuruyor

Öyle bir ada düşünün ki sizi milyarder etsin. Orada yaşamayı kabul edene tam zamanlı iş ödemesi yapılacak. Adayı karış karış turlayana 5.5 milyon TL maaş verilecek. Şimdiden herkes orada yaşamanın hayalini kurmaya başladı. İşte herkesin hayalini süsleyen o ada…

Bir günde milyarder olacağınızı söylesek ne derdiniz? Ama yanlış duymadınız Britanya'nın Karayipler’deki Virjin Adaları’nda yaşamayı kabul eden kişiye tam bir servet değerinde ödeme yapılıyor. O görevi üstlenen milyarder olmanın tadını çıkaracak. İşte herkesin hayalini süsleyen o ada…

GİZEMLİ ODANIN GİZEMLİ YOLCULARI ARANIYOR

Karayipler’de özel adasına tam zamanlı işçi arayan gizemli milyarder, adadaki bakım işini üstlenen bir çifte 160.000 sterlin yaklaşık olarak 5.5 milyon Türk Lirası maaş verecek. Herkesin hayalini kurduğu rakamlarda ödeme yapılırken gizemli çalışanlarında Karayipler’de yer alan Virgin Adaları’na göz kulak olacağı belirtildi. Adının bakımını üstlenecek olan bu kişi dada yer alan İnşaat alanının da lüks bir cennete dönüşmesindeki reklamı da üstlenmiş olacak.

virgin-adasi.jpg

TÜM DENEYİMLER SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILACAK

Ekonomim Gazetesi, İngiliz Daily Mail gazetesinde yer alan bilgileri işaret ederek tam zamanlı influencer çiftin Ocak ayında gizemli adaya gideceği aktarıldı. Sosyal medyada milyarder iş insanının oyun sahasındaki yaşamı ile ilgili deneyimlerin sosyal medya üzerinden paylaşılacak aktarıldı. İnternet üzerinden verilen ilan doğrultusunda başvuruda bulunacak kişilerin adının sahibinin medya takibini değerlendirmek üzere TikTok videosunu da göndermek durumundadır.

SATIŞA KADAR GİZLİ KALACAK

Her şeyi gizli tutulan bu adanın yeni sahibinin ismi ise satış yapılana kadar gizli tutulacak. Tüm bunların yanı sıra gizli tutulan adanın Richard Branson ve Google'ın kurucu ortağı Larry Page gibi isimlerin adalarına yakın olduğu biliniyor.

karayipler.jpg

Adanın lüks bir otel haline dönüştürülmesi ile birlikte son derece deneyimli olması gerektiği de belirtildi. Proje tamamlandığında ise hem yatırımcıların hem de misafirlerin 2024 yılı esi sonu gelmeden adadaki tesisi ziyaret ederek etkinliklere katılabileceği vurgulandı.

İşçi bulma ajansında görev alan Ralph Dunn ise 160 bin Sterlin maaşlı işin çifte “adayı kendilerinin kılma” fırsatı verildiği iddiaların ortaya attığı. Dunn, şakayla karışık olarak söylediği söylemler ise gündeme bomba gibi düştü. Adada çalışacak bir aday aramasaydı kendisinin çalışacağını söyleyen Dunn, pozisyon için başvuruda bulunabileceğini gülerek söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN