O bakanlıktan dev personel alımı! Kadrolar tek tek açıklandı: 120 bin personel alımı için harekete geçildi

O bakanlıktan dev personel alımı! Kadrolar tek tek açıklandı: 120 bin personel alımı için harekete geçildi

Milli Eğitim Bakanlığı ve Gençlik Spor Bakanlığı'ndan gelen ilan, kamuda iş arayan milyonlarca kişiyi heyecanlandırdı. İki bakanlık tarafından yapılan açıklamada toplam 120 bin yeni personel alınacağı belirtildi. İşte, bakanlıkların personel alımlarıyla ilgili detaylar...

Yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala, Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan yeni personel alım ilanı geldi.

Her iki bakanlığında yapacağı alımların TYP kapsamında gerçekleştirileceği belirtildi. Bu doğrultuda, bakanlıklar tarafından belirtilen şartları taşıyan adaylar alımlar için başvuruda bulunabilecek.

haber-12-ic.jpg

BAŞVURULAR NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın yapacağı personel alımlarının başvuruları henüz başlamadı. Ancak başvuru işlemlerinin Ağustos ayının sonu ile Eylül ayının başında başlaması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN