O banka müşterilerine 3.000 TL geri ödeme yapıyor! Kampanyanın bitmesine birkaç gün kaldı

O banka müşterilerine 3.000 TL geri ödeme yapıyor! Kampanyanın bitmesine birkaç gün kaldı

Türkiye ve dünyada milyonlarca müşterisi olan bir banka, yaptığı kampanya ile çok konuşuluyor. Banka, gerekli koşulları sağlayan müşterilerine 3.000 TL ödeyeceğini açıkladı. İşte, kampanya detayları…

Türkiye’nin en köklü bankalarından biri olan Ziraat Bankası, müşterilerine özel hazırladıkları bir kampanya ile duyanların merakını cezbetti. Banka, gerekli koşulları sağlayan müşterilerine 3.000 TL geri ödeme yapacak.

Kampanyaya dair detaylar haberimizin devamında…

ZİRAAT BANKASI’NDAN YARIYILTATİLİNE GİTMEK İSTEYENLERE MÜJDE

Son dönemlerde bankaların yaptığı kampanya ve promosyon uygulamaları vatandaşlar tarafından çok sık araştırılmaya başladı. Yaptığı kampanyalar ile müşterilerinin yüzünü güldürmeye çalışan kurumlardan bir tanesi de Ziraat Bankası oldu.

Eğitim-öğretimde ilk dönemin tamamlanmasıyla birlikte milyonlarca öğrenci ve veli, yarıyıl tatiline girdi. Bu dönemde tatil planı yapan aileler ise bankaların kampanyalarını takip ediyor.

Ziraat Bankası da tatile gidecek vatandaşlar için 3.000 TL geri ödeme kampanyası başlattı.

ZİRAAT BANKASININ 3.000 TL GERİ ÖDEME KAMPANYASININ DETAYLARI

Hali hazırda Ziraat Bankası müşterisi olan ve aktif olarak Bankkart kullanan kişiler, ister hesap kartı isterse de kredi kartı ile yapacakları Touristica harcamalarında geçerli bir kampanyadan faydalanabilecek.

yeni-proje-83.jpg

Tatil satın alındıktan sonra müşterilere geri ödeme gerçekleştirilecek.

Geri ödeme limit koşulları şu şekilde:

Touristica'da tek seferde yapılacak 15.000 TL - 24.999 TL arasındaki peşin/taksitli alışverişlere 1.000 TL Bankkart Lira, 25.000 TL - 34.999 TL arasındaki peşin/taksitli alışverişlere 2.000 TL Bankkart Lira, 35.000 TL ve üzeri peşin/taksitli alışverişlere 3.000 TL Bankkart Lira verilecektir.

Kampanyanın 31 Ocak 2024 tarihinde sona ereceği belirtildi.

Ayrıca kampanyaya Bankkart Mobil'den, bankkart.com.tr'den veya SMS ile katılım yapılıyor.

PEKİ 3.000 TL HESAPLARA NE ZAMAN YATACAK?

Kazanılan Bankkart Liralar 7 Şubat 2024 tarihinde yüklenecek ve 15 Mart 2024 tarihine kadar kullanılabilecektir. Kullanılmayan Bankkart Liralar 16 Mart 2024 tarihinde geri alınacaktır.

Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri kampanyadan yalnızca bir kez ödül kazanabilecektir.

Bir müşteri kampanya dönemi boyunca en fazla 3.000 TL Bankkart Lira kazanma hakkına sahip.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN