O bölgede yaşayanlara 300 bin TL ödeme müjdesi! Erdoğan talimatı verdi: Tek şart var

O bölgede yaşayanlara 300 bin TL ödeme müjdesi! Erdoğan talimatı verdi: Tek şart var

Devletten milyonlarca vatandaşa 300 bin TL ödeme yapılacak. O bölgede yaşayanlar için destek programını açıklayan KOSKEB’ten müjdeli haber geldi. Başvuran herkese 300 bin TL ödeme yapılacağını açıkladı. Tek bir şart var. İşte detaylar

Afet bölgeleri için destek programı açıklayan devlet vatandaşa sevindiren haberi verdi. Karadeniz bölgesinde yaşanan sel felaketi ile zarara uğrayanlar için KOSGEB’ten 300 bin TL ödeme verileceği açıklandı.

ERDOĞAN’DAN AFET BÖLGESİ İÇİN MÜJDE

Geçen günlerde yaşanan sel felaketi Karadeniz Bölgesi’ni adeta felçe uğrattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan gerekli desteğin verileceğini açıklamıştı. KOSGEB’ten çok sayıda vatandaşı ilgilendiren haber geldi. Başvuranlara 300 bin TL destek kredisi verilecek.

img-2293.jpeg
300 BİN TL KREDİ DESTEĞİ

KOSGEB, Karadeniz Bölgesi’nde yaşanan sel felaketinden etkilenen KOBİ’lerin ihtiyaçlarını karşılamak ve işlerini hızlı bir şekilde yeniden yapılandırmak amacıyla Acil Destek Kredisi sağlayacağını açıkladı. Amasya, Samsun, Sinop ve Kastamonu’da faaliyet gösteren işletmeler, talep etmeleri halinde 300.000 TL’ye kadar kredi alabilecekler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN