O fotoğrafı ilk kez ortaya çıktı! 9 yıldır komada yatıyordu: Meğer Kenan Işık'ın eşi...

O fotoğrafı ilk kez ortaya çıktı! 9 yıldır komada yatıyordu: Meğer Kenan Işık'ın eşi...

Türkiye'nin tanınmış sunucu ve oyuncularından Kenan Işık, 2014 yılında spor salonunda yaşadığı talihsiz kaza sonucu uzun yıllar boyunca bitkisel hayatta kaldı. Ailesi ve arkadaşlarından zaman zaman aldığımız bilgilerle sanatçının sağlık durumu hakkındaki merakımız devam ediyor...

Türk oyuncu ve sunucu Kenan Işık, 2014 yılında spor sonrasında saunada fenalaşarak başını çarptı. Ardından hastaneye kaldırılan Işık, dört saat süren zorlu bir ameliyata alındı. Ameliyat sonrası hayati tehlikeyi atlatmasına rağmen bilinci kapalı bir şekilde yaşamını sürdürdü.

8.jpg

AİLE VE ARKADAŞLARINDAN GÜNCEL BİLGİLER

Kenan Işık'ın son durumuna dair en son arkadaşı Ozan Zeybek'ten bilgi aldık. Zeybek, Kenan Işık'ın sağlık durumuyla ilgili olarak; ''Bakımı çok iyi. Kenan Işık'ı nasıl biliyorsanız öyle. Yatan hastalarda genellikle yaralar çıkar, zayıflama olur. Ama Kenan Işık bıraktığımız gibi. Ailesi tarafından çok iyi bakılıyor.'' ifadelerini kullandı. Sanatçının eşi Beril Işık ise "Kenan'ın durumunda o zamandan bu yana önemli bir değişiklik olmadı" şeklinde açıklama yaptı.

GENÇLİK YILLARI VE AİLE FOTOĞRAFLARIYLA GÜNDEMDE

Öte yandan, Kenan Işık'ın gençlik yıllarına ait fotoğrafları ve ailesiyle olan anıları da yıllar sonra yeniden gündeme geldi. Kimi fotoğrafları ilk kez gören hayranları, sanatçıya olan sevgi ve özlemlerini sosyal medyada paylaştılar. İşte kimilerinin hiç görmediği o fotoğraflar...

1-011.jpg

KENAN IŞIK, EŞİ BERİL IŞIK VE ÇOCUKLARI MEHMET IŞIK İLE AHMET IŞIK

2-005.jpg

KENAN IŞIK VE GÜLBEN ERGEN

3-002.jpg

4-002.jpg

5.jpg

6-001.jpg

7-002.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN