O ilde yaşayanlara müjde! Bayrama kadar ücretsiz oldu: Saat 22.00'dan sonra...

O ilde yaşayanlara müjde! Bayrama kadar ücretsiz oldu: Saat 22.00'dan sonra...

11 ayın sultanı ramazanın gelmesiyle birlikte ülkemizde önemli kararlar alınmaya başladı. Milyonlarca kişiye yapılan kararlar sonucunda ramazan pide fiyatları ve indirimleri belirlenirken o il belediyesinden yeni bir açıklama geldi. Yapılan duyuru ile birlikte iftardan sonra ücretsiz hizmet verilecek. İftardan sonra saat 22.00'a kadar geçerli olacak. Peki hangi hizmet ücretsiz hale geldi? İşte tüm detaylar...

İBB'DEN RAMAZAN AYI BOYUNCA ÜCRETSİZ HİZMET

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte il belediyeleri tarafından yeni kararlar alınmaya devam ediliyor. Geçtiğimiz gün ramazanın ilk günü olması itibariyle fırınlarda ramazan pideleri yapılmaya başlandı. Ramazan pidelerinin fiyatlarına dair birçok şehirde indirim veya zam yapıldı.

Edirne'de 350 gram ramazan pidesi 12 TL üzerinden satılırken İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre 5 TL'den satılacak. Ekmek müjdesinin yanı sıra İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından milyonlarca vatandaşa yeni bir müjde daha duyuruldu.

Ramazan ayı boyunca o hizmetin ücretsiz olacağının bilgisi paylaşıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan duyuru ile birlikte ramazan ayı boyunca iftar sonrasında müze ziyaretine giden vatandaşlardan ücret alınmayacağı bilgisi paylaşıldı.

6187076345d2a0669846a693.webp

İFTARDAN SONRA ÜCRETSİZ HİZMET VERİLECEK

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan karar ile birlikte iftar sonrasında müze ziyaretlerinde ücret alınmayacak. Yapılan duyuru ile birlikte iftardan sonra ücretsiz olacak olan müzelere saat 22.00'a kadar geçerli olduğu belirtildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı tarafından yapılan duyuru ile birlikte ramazan ayı içerisinde iftardan hemen sonra müzeler İstanbul halkına ücretsiz olacağı belirtildi. Yerebatan Sarnıcı, Şerefiye Sarnıcı, Miniatürk ve Panaroma 1453 Tarihi Müzelerinin Radar İstanbul uygulaması ile ziyaret edilebileceği vurgulandı.

duyur1-xdnb.jpg

İBB'DEN MÜZE AÇIKLAMASI

Ramazan ayı boyunca ücretsiz olarak belirtilen müzelere dair İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

"Ramazan ayı boyunca iftardan sonra müzelerimiz İstanbullulara ücretsiz olacak. Yerebatan Sarnıcı, Şerefiye Sarnıcı, Miniatürk ve Panorama 1453 Tarih Müzelerimizi Radar İstanbul uygulamamız ile ziyaret edebilirsiniz"

Ücretsiz hizmetten faydalanabilmek için iftardan sonra saat 22.00'a kadar müzeleri ziyaret edebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN