O ilimiz yılan adasına döndü! Türkiye'de görülen en büyük yılan olabilir: Görüntüler dehşete düşürdü

Havaların ısınmasıyla sayılarında artış yaşanan yılanlar bölge halkını korkutmaya devam ediyor. O ilimiz yılan adasına döndü! Sık sık görülen yılanların en büyüğü olabilir. Görüntüler dehşete düşürdü...

Elazığ'ın Ağın ilçesinde, Beyelması köyü yakınlarında hayvanlarını otlatan besici Gökhan Elitaş, cep telefonu kamerasıyla alıç ağacında ilerleyen yaklaşık 2,5 metre uzunluğunda bir yılanı görüntüledi. Yılanın ağaçta kuş avlamak için ilerlediğini düşünen Elitaş, o anları büyük bir heyecanla kaydetti.

Besici Elitaş, Bahadırlar köyünde ikamet ettiğini ve sık sık hayvanlarını otlatmak için Beyelması köyü mevkisindeki dereye gittiğini belirtti. Olayın yaşandığı gün, birkaç koyunun aniden korkuyla kaçıştığını fark eden Elitaş, çevrede yabancı bir hayvanın varlığını sezdiğini belirterek şu şekilde konuştu: "Çevrede yabancı bir hayvan olduğunu anladım. Sağa sola baktığımda alıç ağacının tepesinde büyük bir yılan olduğunu gördüm. O anda ben de tedirgin oldum. Yılanı uzaktan cep telefonu ile görüntüledim. Daha sonra hayvanlarımla bölgeden uzaklaştım."

Hayvanlarını otlattığı bölgede daha önce de yılan gördüğünü ancak bu boyutta bir yılanla ilk kez karşılaştığını ifade eden Elitaş, yaşadığı bu anın kendisi için unutulmaz olduğunu söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN