O Partinin Genel Başkanı imza sayısında hayal kırıklığı yaşayınca aşiretlere sarıldı! Amcaoğullarından destek istedi

O Partinin Genel Başkanı imza sayısında hayal kırıklığı yaşayınca aşiretlere sarıldı! Amcaoğullarından destek istedi

14 Mayıs'ta gerçekleşecek seçimler için 100 bin imza toplama işlemi 22 Mart'ta başladı. Söz konusu işlem 27 Mart'ta sona erecek. 100 bin imza toplayan liderler seçimde cumhurbaşkanı adayı olarak seçimde yarışabilecek. İmza kampanyasının bitimine az bir süre kala o partinin lideri aşiretlerden destek istedi...

14 Mayıs'ta gerçekleşecek cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleri her geçen gün yaklaşırken 22 Mart'ta başlayan 100 bin imza toplama işlemi 27 Mart Pazartesi günü sona erecek.

27 Mart Pazartesi gününe kadar seçmenler tarafından aday gösterilmek istenen cumhurbaşkanı adayları için ilçe seçim kurullarında imza toplanacak. 27 Mart’a kadar 100 bin imza toplayan adaylar seçimde cumhurbaşkanı adayı olarak yarışabilecek.

Geçtiğimiz günlerde genel başkanı olduğu TEK Parti'nin oy oranının yüzde 25'in üzerinde olduğunu iddia eden Ahmet Özal, şuana dek yalnızca 643 imza toplayabildi.

"OY ORANIMIZ YÜZDE 25" DEMİŞTİ YALNIZCA 643 İMZA TOPLADI

Daha önce yaptığı bir açıklamada, "Kesinlikle baraj sorunumuz yok. Şu anda kendi içimizde yaptığımız anketlere göre Tek Parti'nin oy oranı yüzde 25'in üzerinde" açıklamasıyla dikkatleri üzerine çeken Özal, babası 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’a yakın gördüğü aşiretlerden imza desteği istedi.

BABASI ÖZAL'A YAKIN AŞİRETLERDEN DESTEK İSTEDİ

Özal “Değerli Atmanek aşiretleri kardeşlerim, amcaoğulları, beyleri, içinizden başbakan çıkardınız, cumhurbaşkanı çıkardınız. Ben de içinizden biri Ahmet Özal olarak cumhurbaşkanı adayıyım, bağımsız ve tarafsız olarak. İmzalarınızla desteğinizi bekliyorum. Eğer il ve ilçe seçim kurullarına giderek imza verirseniz benim için çok sevinirim ve destek de verirseniz çok da mutlu olurum. Saygılarımla” dedi.

Ahmet Özal, "Türkiye İttifakı"nın cumhurbaşkanı adayı oldu - Son Dakika Haberler

ÖZDAĞ DA OĞAN'A DESTEK İSTEDİ

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ da Ata İttifakı adayı Sinan Oğan için bir video paylaşarak Oğan'a destek istedi. Özdağ şunları söyledi:

“Sevgili Türk milliyetçisi kardeşim, değerli ülküdaşım, ülkemize sokulan 13 milyon sığınmacının kendi vatanlarına gerekirse zorla gönderilerek Türkiye’mize kurulan iç savaş tuzağının bozulmasını istiyorsan, Türk devleti ve Türk milletinin HDP ve HÜDA-PAR’a verilecek tavizlerle küçük düşmesini, yıpranmasını istemiyorsan, Türk milliyetçilerinin AKP veya CHP’nin istismar ettiği siyasi baston olması yüreğini sızlatıyorsa, aziz Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin milli üniter ve laik bir devlet olarak ilelebet yaşamasını istiyorsan, PKK’lıların, Hizbullahçıların, liberal sol çetelerin, beşli çete yandaşlarının, selefilerin, 13 milyon sığınmacıların, bozguncuların, bir kemiğin peşinden saatlerce yol giden itler gibi Atatürk çizgisindeki Türk milliyetçilerinin kimsesizliğine gülmemesi için Sinan Oğan’a imza ver, Ata İttifakı'na oy ver.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN