O tarihte iliklerinize kadar titretecek! Meteoroloji uzmanı uyardı: İstanbul, Ankara, Bursa, Kastamonu

O tarihte iliklerinize kadar titretecek! Meteoroloji uzmanı uyardı: İstanbul, Ankara, Bursa, Kastamonu

Sonbahar mevsimiyle birlikte sıcaklıklarda düşüş bekleniyor. Yaz sıcaklıkların ülkemizde etkisini göstermeye devam ederken, ekim ayı ile birlikte soğukluklar için uyarılar geldi. Meteoroloji uzmanı tarafından yapılan paylaşım ile o tarihe dikkat çekilerek, soğuk günleri işaret etti. İşte tüm detaylar...

Sonbahar mevsiminin ardından gelecek olan kış mevsiminden önce, hava soğuklukları hızla düşmeye devam ediyor. Meteoroloji uzmanı tarafından yapılan paylaşım ile o tarihten itibaren, titretecek soğukluklar geliyor. Sıcaklıkların aniden düşmesine karşı hazırlıklı olun.

KIŞ SOĞUKLUKLARI ETKİSİNİ GÖSTERECEK

Yaz mevsiminden kalan sıcaklık etkisi ekim ayı ile birlikte son buluyor. Sonbahar mevsiminde havaların soğumasıyla birlikte kışa hazırlık başladı. Yaz mevsiminden uzaklaştıkça hava sıcaklıkları da düşmeye devam ediyor. Ekim ayı ile birlikte yağış beklentileri moral bozsa bile, sıcaklıkların yaz ayları kadar etkili olmaması durumu, kuraklık sorununu az da olsa durdurmayı başarıyor.

Türkiye'nin kuraklık sıkıntısının ise kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte, beklenen yoğun ve kuvvetli yağışların sonucunda sona ermesi tahmin ediliyor. Meteoroloji uzmanı tarafından gelen paylaşım ile o tarihten itibaren kışlıklarınızı giymeye başlayın.

f7rwclbxwaa4gy.jpg

SICAKLIKLAR O TARİHTE DÜŞÜYOR

Ekim ayı ile etkisini göstermeye başlayan sonbahar, sıcaklıkları yavaş yavaş düşürüyor. Yaz ayları boyunca mevsim normalleri üzerinde yer alan sıcaklıklar, sonbahar ile mevsim normallerine gerilemeyi başardı. Sıcaklıkların ülkemiz için tehlikeli durumları doğurduğu günlerde soğukluk uyarıları moral oldu.

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten'in paylaşımına göre, Türkiye'ye pazar gecesi itibariyle soğuk cephe geliyor. Ani sıcaklık düşüşlerine neden olacak cepheyi, "Bu cephe ile özellikle kuzey kesimlerde hem ani sıcaklık düşüşü hem yağmur hem de kuvvetli rüzgar bekleniyor. Pazartesi sabahı Sonbaharı daha çok hissedeceğiz..." notuyla paylaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN