Oğuzhan Uğur'a salon ambargosu: 'Bu program beni zorla solcu yapacak'

Oğuzhan Uğur'a salon ambargosu: 'Bu program beni zorla solcu yapacak'

Oğuzhan Uğur, CHP'li Abdullatif Şener ile yapacağı programın yapılacağı salonun son anda AVM yönetimince iptal ettiğini duyurdu. Uğur, "Bu program beni zorla solcu yapacak ha. Resmen slogan atasım var şu an" dedi.

YouTube üzerinden Mevzular Açık Mikrofon programında siyasi parti yöneticileriyle gerçekleştirdiği açık oturumlarla ses getiren Oğuzhan Uğur'a şok bir haber geldi.

CHP'li Abdullatif Şener'i konuk olarak ağırlayacak olan Uğur'a AVM yönetimi, programın yapılacağı salonun iptal ettiğini duyurdu.

'SLOGAN ATASIM VAR'

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Uğur, "Abdullatif Şener AK Parti kurucularındandı. Şimdi CHP Milletvekili. 16sında konuğumuz oluyor. Bu bi başvuru tiviti değil. Çünkü salon, avm yönetimi tarafından son dakika iptal edildi. Başvurular salon bulunca. Bu program beni zorla solcu yapacak ha. Resmen slogan atasım var şu an" diyerek isyan etti.

Daha sonrasında bir paylaşımda daha bulunan Uğur "O değil de… Yani şimdi suistimal ediyormuş gibi olmayayım ama… Bu mağduriyet cidden kârlı bi şeymiş Her kesimin neden ilk önce buna sarıldığını daha iyi anladım. Salonlar için teşekkürler" açıklamasında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN