Oğuzhan Uğur'un AK Parti sorusu gündem oldu! Ali Babacan'ın verdiği yanıt çok konuşulacak

Oğuzhan Uğur'un AK Parti sorusu gündem oldu! Ali Babacan'ın verdiği yanıt çok konuşulacak

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın Babala TV'deki röportajında sunucunun "AK Parti'ye geri dönmeyi düşünür müsünüz?" sorusuna verdiği yanıt dikkat çekti. İşte verdiği cevap...

DEVA Partisi lideri Ali Babacan'ın konuk olduğu Babala TV programı, fragmanı yayınlanan merakla beklenen bölümlerden biri oldu. Program sunucusu Oğuzhan Uğur'un Babacan'a yönelttiği sorular arasında öne çıkan bir soru ise "Seçimlerden sonra AK Parti'ye geri dönme ihtimaliniz var mı?" oldu. Babacan, "Eğer ortak bir çizgide buluşabilirsek, neden olmasın. Ancak insanlar fikirleriyle ölçülürler ve Sayın Erdoğan özelinde bir süreç doldu" cevabını verdi. Programın 7 dakikalık fragmanında Babacan'ın bu yanıtı dikkat çekti.

BABACAN'IN CEVABI OLAY OLDU

BABACAN

Ali Babacan'ın katıldığı bir programda, bir izleyicinin geçmiş davaları yeniden açacaklarını söylemesi üzerine babasının da o sanıklardan biri olduğunu belirten sorusu dikkat çekti. Ayrıca, Babacan'a Fethullah Gülen'e "hocaefendi" diye hitap etmesi nedeniyle ne zaman yargılanacağı sorusu da yöneltilmişti.

Programda ayrıca, bir izleyicinin Muharrem İnce ve Sinan Oğan'ın ikinci tura kalması durumunda Babacan'ın kimin destekleyeceği sorusu da soruldu. Babacan, İnce'ye hiçbir şekilde güvenip oy vermeyeceğini ifade ederek, kendilerinin Kılıçdaroğlu'nun birinci turda seçimi kazanacağına inandıklarını belirtti.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN