Orada ağlamak için 69 bin TL ödemeniz gerek! Onlarca insan katıldı: Görüntüler Şanlıurfa’dan

Sosyal medyada yayınlanan bir video izleyenleri şaşkına çevirdi. Orada ağlamak için 69 bin TL ödemeniz gerek! Onlarca insan katıldı. Görüntüler Şanlıurfa’dan...

Göbeklitepe’de düzenlenen ağlama seansları sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Görüntülerin yayılmasıyla birlikte, seansların 69 bin TL gibi astronomik bir ücretle verildiği ortaya çıktı. Bu seansları yöneten kişinin, Göbeklitepe’yi anlatırken kazı alanlarından birine ‘burası uzaylıların havalimanı’ şeklinde ilginç bir ifade kullanması dikkat çekti.

Göbeklitepe’de başlayan ve kısa sürede sosyal medyada viral olan ağlama seansları, kullanıcılar arasında şaşkınlık ve tepki ile karşılandı. Tarihi ve kültürel bir miras olan Göbeklitepe’nin böyle etkinliklere ev sahipliği yapması, birçok kişi tarafından eleştirildi. Seanslara katılanların 69 bin TL gibi yüksek bir ücret ödedikleri belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN