Ordu, Rize, Samsun, Sinop, Trabzon sizin için geliyor! O tarihte dışarı çıkmayın... El Nino derken daha beteri geliyor

Ordu, Rize, Samsun, Sinop, Trabzon sizin için geliyor! O tarihte dışarı çıkmayın... El Nino derken daha beteri geliyor

Son yıllarda El Nino ve Eyyam-ı Bahur sıcak hava dalgalarının ardından Karadeniz bölgesine yeni bir uyarı geldi. Havanın Modu sayfasından yapılan açıklamada, 10 Eylül tarihine dikkat çekiliyor...

Türkiye, son yıllarda tarihinin en sıcak yaz mevsimini yaşıyor. El Nino'dan sonra Eyyam-ı Bahur sıcak hava dalgasıyla tanışan ülkemizde, kuraklık ve yüksek sıcaklar sosyal hayatı olumsuz etkiledi. Ancak bu sıcak hava dalgaları artık etkisini kaybederken, ülkenin Karadeniz bölgesine yeni bir uyarı geldi.

YAĞIŞLAR BAŞLIYOR: SAMSUN VE UŞAK'TA YAŞANAN SELLER ENDİŞE YARATTI

Yağışların başlamasıyla birlikte Samsun ve Uşak'ta meydana gelen seller, vatandaşlarda endişe yarattı. Bu olayların ardından vatandaşlar, meteorolojik uyarıları daha yakından takip eder hale geldi. Bu bağlamda, meteorolojik kaynaklardan yeni bir uyarı daha geldi.

10 EYLÜL'DE ÜŞÜTEN BİR HAVA GELİYOR

Havanın Modu sayfasının sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, 10 Eylül tarihine dikkat çekildi. Paylaşımda, "10 Eylül'de hafif üşüten bir hava vermiş yurdumuza. Karadeniz'in yayları kar alabilir." ifadelerine yer verildi.

2-002.jpg

KARADENİZ İLLERİNDE KARLI HAVALAR BEKLENİYOR

Karadeniz bölgesinin Ordu, Rize, Samsun, Sinop, Trabzon gibi illerinde karlı hava beklentisi var. Bölgede yaşayan vatandaşların bu duruma karşı hazırlıklı olması gerektiği vurgulandı.

Bu uyarılar ışığında, bölgede yaşayan vatandaşların ve bölgeye seyahat edecek olanların meteorolojik uyarıları yakından takip etmeleri, gerekli tedbirleri almaları tavsiye ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN