Ordu'da silahlı ve bıçaklı kavga: 6 kişi yaralandı

Ordu'da silahlı ve bıçaklı kavga: 6 kişi yaralandı

Ordu Perşembe'de silahlı ve bıçaklı kavgada bir muhtarın da aralarında bulunduğu 6 kişi yaralandı.

Ordu'da silahlı ve bıçaklı kavgada muhtarın da aralarında bulunduğu 6 kişi yaralandı.

Perşembe ilçesine bağlı Ortatepe Mahallesi'nde gece saatlerinde iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma, kavgaya dönüştü.

Kavgada A.A. ve B.D. bıçakla, mahallenin muhtarı Sezai Aydın ile B.A, N.A. ve O.A. ise silahla ateş edilmesi sonucu vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı.

Yaralılar, olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis ekiplerince kentteki hastanelere kaldırıldı.

K.K'nin gözaltına alındığı olayla ilgili soruşturma sürüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN