Örnek çift olarak gösteriliyorlardı! Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak çiftinden üzen haber!

Örnek çift olarak gösteriliyorlardı! Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak çiftinden üzen haber!

Son zamanlarda evliliklerinde karanlık bulutların gezindiği ve boşanma sürecinde olduklarına dair söylentilerle gündeme gelen Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci çifti hakkında Bülent Şakrak, "Bir sıkıntı yok" ifadesini kullanmıştı. Ceyda Düvenci ise danışmanlık aldıklarını ifade etmişti. Ancak ne yazık ki, Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak tarafından istenmeyen haberler ulaştı.

Üstün yeteneklere sahip aktörler Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak, 2015 yılında hayatlarını birleştirdiler.

Çiftin mutluluk dolu evlilik yaşamları, zaman zaman yaptıkları paylaşımlar aracılığıyla herkesin gözüne serilmiştir.

Bununla birlikte, Düvenci ve Şakrak çifti hakkında boşanma iddiaları eşliğinde sürekli gündeme gelmişlerdir.

Uzun bir süre boyunca bu konuda sessiz kalan Ceyda Düvenci, sunuculuğunu üstlendiği bir programda son haftalarda açıklama yaparak boşanma iddialarını reddetti.

Ceyda Düvenci, programda yaptığı konuşmada, eşiyle birlikte danışmanlık aldıklarını onaylayarak, "İsimlerinin geçtiği haberleri okudukça, konuşmadığınız konuların tartışıldığını hissetmek garip bir durum…

Son olarak evliliklerini terapistin kurtardığı yazıldı, evet, bir çift danışmanına gidiyoruz tabii ki, bir oyuncunun duygusal durumu dalgalandırıcı olabilir, birçok iniş çıkışlarımız var, biraz da şizofrenik bir durumumuz mevcut.

Burada takip edilmesi gereken husus, bir evlilikte kalma niyetini sürdürebilmektir. 'Mükemmel evlilikleri çift terapisi kurtardı' Bana göre her evlilik mükemmeldir.

2-006.jpg

SORUNLARINI ÇÖZEMEDİLER!

Ne yazık ki, ikisi de aralarındaki problemleri çözemedi. Okan Ali adında bir çocukları olan çiftin, danışmanlık hizmetine rağmen ayrılma kararı aldıkları öğrenildi.

2015'ten bu yana evli olan çiftin, oturup konuşarak, ayrılmaya ortaklaşa karar verdikleri söyleniyor. Herkesin gözbebeği olan çiftin, boşanmamak için çok uğraştıkları, fakat başaramadıkları ve çocukları için dostluklarını sürdürmek istedikleri de alınan bilgiler arasında.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN