Otobüsünde yolculuk yapan öğretmenlere büyük jest! Trafikte durdu onları unutmadı: O hareketi takdir topladı

Otobüsünde yolculuk yapan öğretmenlere büyük jest! Trafikte durdu onları unutmadı: O hareketi takdir topladı

24 Kasım Öğretmenler Günü’nde, bir İETT otobüsünde yolculuk yapan iki öğretmene şoförden duygulandıran bir jest geldi. Kart basan iki öğretmene yolda gördüğü satıcıdan çiçek alan şoförün o hareketi takdir topladı.

İstanbul’da 19E hattında görevli olan İETT Kaptanı Şahismail Ayaztekin, Öğretmenler Günü’nde yaptığı jestle gönülleri fethetti.

Aracına binen iki öğretmeni fark eden Ayaztekin, kırmızı ışıkta gördüğü satıcıdan çiçek alarak aracındaki iki öğretmene sürpriz yaptı. Otobüsteki tüm yolcuların alkışlarla destek verdiği bu ince hareket, araç içi kameralara da yansıyarak samimi görüntüler oluşturdu.

“ÖĞRETMENLER BENİM İÇİN FARKLI BİR ŞEY”

Kaptan Şahismail Ayaztekin, “Öğretmen dediğin zaman benim için; okuma öğretiyor, hayatı yaşamayı öğretiyor, doğruyu yanlışı sana öğretiyor. Öğretmenler farklı bir detay ile örnek vererek insanların anlayacağı şekilde verdikleri için, öğretmen benim için farklı bir şey.

İlk önce baş öğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ve o gün arabama binen öğretmenlerin hepsinin öğretmenler gününü kutluyorum. “ ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR (2)
2 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN