Otomotiv devi 1000 personel alımı yapacak! Yüksek maaş imkanı… Herkes işe girmek için yarışıyor

Otomotiv devi 1000 personel alımı yapacak! Yüksek maaş imkanı… Herkes işe girmek için yarışıyor

Türkiye'deki en büyük otomotiv fabrikası bin personel alımı yapılacağını duyurdu. Yüksek maaş imkanı tanıyan fabrika kapılarını ardına kadar açtı. İşte personel alım detayları…

Türkiye ekonomisine en çok katkı sağlayan illerin başında gelen İstanbul, koca ile, Bursa, Eskişehir Ankara, Konya ve İzmir'deki sanayi tesislerinde üretim zirveye ulaşıyor. Dış ticaret açığının önüne geçilmesi amacıyla pek çok farklı sektörde atılım yapılırken ülkedeki otomobil fabrikalarında personel alımı yapılacağı duyuruldu. Kocaeli, Bursa, Sakarya'da yer alan fabrikalar için düğmeye basıldı. Türkiye'de Sakarya'da fabrikası bulunan Toyota binlerce kişiyi sevindiren açıklamayı yaptı. 1000 kişilik personel alımı yapılacak. İşte personel alım detayları…

YÜKSEK ÜCRET FIRSATI

Üretim kapasitesini arttırmak için kolları sıvayan Toyota 1000 yeni personel istihdam edileceğini duyurdu. İlkokul, ortaokul ve lise dengi okul mezunu tercih edilecek personel alımları için cinsiyet ayrımı yapılmıyor. Ücret, yol, yemek, vardiyalı çalışma primleri ile birlikte özel primler de şirket tarafından karşılanacak.

toyota-personel-alimi.jpg

BAŞVURULAR İŞKUR'DAN ALINACAK

Personel alımları için başvuruda bulunacak adaylar İŞKUR üzerinden başvurularını gerçekleştirebilecek İŞKUR Sakarya İl Müdürlüğü aracılığıyla yapılacak başvurularda ilk etapta 400 geçici işçinin alınacağı belirtilirken yıl sonuna kadar bu rakamın 1000 işçiye ulaşacağı belirtildi. İş arayan vatandaşların kurum binasında yapılan toplu iş görüşmesine katılabileceği belirtilirken fabrikada alınacak personelin 6 ay geçici olduğu ve daha sonra gösterilen performansa göre kadroda yer alıp almayacağına karar verileceği belirtildi. Piyasaya oranlı yüksek maaş koşulları sunulurken Toyota fabrikasına başvurularda yoğun ilgi görüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN