Özel, Kahramanmaraş’ta Kapıçam Deprem Şehitliğini ziyaret etti

Özel, Kahramanmaraş’ta Kapıçam Deprem Şehitliğini ziyaret etti

CHP lideri Özgür Özel, 6 Şubat depremlerinin üçüncü yıl dönümü dolayısıyla Kahramanmaraş’taki Kapıçam Deprem Şehitliği’ni ziyaret etti. Depremde hayatını kaybeden vatandaşların yakınlarıyla bir araya gelen Özel, mezarlara karanfil bıraktı. Ziyarette ABB Başkanı Mansur Yavaş da Özel’e eşlik etti.

6 Şubat depremlerinin üçüncü yıl dönümü nedeniyle düzenlenen bir haftalık program kapsamında deprem bölgesine giden CHP Genel Başkanı Özgür Özel, programın ikinci gününde Kahramanmaraş’ta ziyaretlerde bulundu.

ol.jpg

Özel’in Kahramanmaraş’taki ilk adresi Kapıçam Deprem Şehitliği oldu. Burada depremde yaşamını yitiren vatandaşların yakınlarıyla görüşen Özel’e, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da eşlik etti.

de.jpg

Programda, hayatını kaybedenler için Kuran okundu. Ardından Özel ve Yavaş mezarlara karanfil bıraktı.

og.jpg

CHP lideri Özel, şehitlik programının ardından Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası’nda sivil toplum kuruluşlarının başkanlarıyla bir araya geldi. Toplantı basına kapalı olarak devam ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN