Özel TRT Genel Müdürü Sobacı ile görüştü

Özel TRT Genel Müdürü Sobacı ile görüştü

CHP Lideri Özel, TRT Genel Müdürü Sobacı ile telefonda görüştü. Özel, İsrail tarafından Gazze'de sivillerin sığındığı Nusayrat Mülteci Kampı'nda yayın hazırlığı yapan TRT Arapça ekibine yapılan saldırı hakkında bilgi aldı.

İsrail ordusu Gazze'nin orta kesimindeki Nusayrat Mülteci Kampı'nı bombaladı. TRT Arapça'nın kameramanı Sami Şahade'nin de aralarında bulunduğu bir grup gazeteci yaralandı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı ile telefonda görüşerek, Gazze'de İsrail'in saldırısına uğrayan TRT çalışanları hakkında bilgi aldı.

CHP'den yapılan açıklamada, "CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı'yı telefonla arayarak, İsrail'in Gazze'de Nusayrat Mülteci Kampı'na düzenlediği saldırıda yaralanan TRT çalışanları hakkında bilgi aldı. Özel görüşmede, saldırıda yaralanan TRT kameramanı Sami Şehade ve TRT muhabiri Sami Berhum için geçmiş olsun dileklerini iletti" denildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN