Özel ve Akşener'in görüşmesi başladı: Muhalefette ittifak görüşmesi mi?

Özel ve Akşener'in görüşmesi başladı: Muhalefette ittifak görüşmesi mi?

CHP lideri Özgür Özel ile sıklıkla seçimlere tek gireceklerini belirterek ittifak kapılarını kapatan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bugün bir araya geldi. Görüşme Özgür Özel’in talebiyle İYİ Parti Genel Merkezi’nde yapılıyor.

Medyadan Sorumlu CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, Özgür Özel ve Meral Akşener'in görüşmesine ilişkin Ankara'da gazetecilerin sorularına yanıt verdi.

Görüşmeyi bir ittifak görüşmesi olarak tanımlamanın doğru olmayacağını söyleyen Bulut, “Bu görüşmeyi bir ittifak, bir işbirliği görüşmesi olarak görmek doğru olmaz. Bu görüşmenin nereye evrileceği genel başkanların toplantı sonrası yapacağı açıklamaya bağlı” ifadelerini kullandı.

ozel

'MERAL HANIM TALEP EDERSE OLABİLİR'

CHP lideri Özgür Özel, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’le görüşme ile ilgili, "Meral Hanım talep ederse olabilir. Meral Hanım’dan bir talep gelmezse biz de bir telefon açıp nasıl yapalım diye sorabiliriz” ifadelerini kullanmıştı.

iyiparrti

ÖZEL'İ AKŞENER KARŞILAMADI

Meral Akşener bugüne kadar kendisini ziyarete gelen Parti Genel Başkanlarını yanında üst düzey bir parti yöneticisi ile karşılardı. Ancak bu defa İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener aşağı inmedi, Özgür Özel'i diğer parti yöneticileri karşıladı.

YORUMLAR (1)
1 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN