Özgür Demirtaş'tan ücretsiz danışmanlık hizmeti! Sadece bu meslek sahipleri faydalanabilecek

Özgür Demirtaş'tan ücretsiz danışmanlık hizmeti! Sadece bu meslek sahipleri faydalanabilecek

Ekonomi gündemi üzerine isabetli yorum ve tahminleriyle kamuoyunun yakından tanıdığı finans uzmanı Özgür Demirtaş, bu meslek grubundakilere ücretsiz danışmanlık yapabileceğini açıkladı. İşte detaylar...

Eyüpspor teknik direktörü Arda Turan, Denizbank'ın şube müdürlerinden Seçil Erzan tarafından dolandırıldığını açıkladı. 36 yaşındaki eski futbolcu açıklamasında, "Seçil Erzan, 'Bu fona kim ne kadar yatırdıysa ona göre kazanç sağlayacak, bu bir faiz değil' diyerek beni kandırdı. 13 milyon 900 bin doları elden verdim. Bütün birikimim bir anda gitti" ifadelerini kullandı.

Arda Turan'ın milyonlarca dolar dolandırıldığını açıklamasının ardından finans uzmanı Özgür Demirtaş, sporculara tavsiyede bulundu.

ÖZGÜR DEMİRTAŞ'TAN SPORCULARA ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK HİZMETİ

Özgür Demirtaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Buradan bütün sporcularımıza sesleniyorum. Yatırım yapmadan önce bir uzmana sorun. Bana ÜCRETSİZ sorabilirsiniz" ifadelerini kullandı.

Özgür Demirtaş, paylaşımının devamında şunları yazdı:

"Yatırım tavsiyesi vermek yasak. Size paranızı neye yatırmanız gerektiğini söyleyemem. Ama neye yatırmamanız gerektiğini söyleyip dolandırılmaktan kurtarabilirim."

ozgur-demirtas-arda-turan-twitter.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN