Özgür Özel’den 30 Ağustos mesajı: “Bir ülkenin kaderini değiştirmek inanmakla başlar”

Özgür Özel’den 30 Ağustos mesajı: “Bir ülkenin kaderini değiştirmek inanmakla başlar”

YENİ Parti lideri Özgür Özel, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Bir ülkenin kaderini değiştirmek, önce o kaderin değişebileceğine inanmakla başlar” dedi. Özel, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanları saygı, rahmet ve minnetle andığını belirtti.

YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın yıl dönümü dolayısıyla sosyal medya hesabından bir mesaj yayımladı.

Büyük Zafer’i, ülkenin kaderini değiştirme inancının sonucu olarak değerlendiren Özel, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve mücadele arkadaşlarını saygı, rahmet ve minnetle andı.

“BİR ÜLKENİN KADERİNİ DEĞİŞTİRMEK İNANMAKLA BAŞLAR”

Özel mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Bir ülkenin kaderini değiştirmek, önce o kaderin değişebileceğine inanmakla başlar.

Bu inancı zaferle taçlandıran başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı saygı, rahmet ve minnetle anıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.”

YORUMLAR (1)
1 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN