Özgür Özel'den 'Hatay İttifakı'na ihtiyaç var' diyerek açıkladı: Lütfü Savaş'tan vazgeçme sinyali

Özgür Özel'den 'Hatay İttifakı'na ihtiyaç var' diyerek açıkladı: Lütfü Savaş'tan vazgeçme sinyali

CHP lideri Özel, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın adaylığında değişiklik olacağının sinyalini verdi. Hatay'da yaşananları çok dikkatli analiz ettiklerini vurgulayan Özel, yaptıkları ankete dikkat çekerek "Anket şunu gösteriyor; Lütfü Bey'in onayıyla birlikte bir alternatif geliştirdiğimiz durumda seçimi alacağımızı gösteriyor" dedi. Konuşmasında Hatay İttifakı'na ihtiyaç olduğunu belirten Özel, "Hatay'ın sesini duymazsak biraz sıkıntıya girdiğimiz gösteriyor" ifadelerini kullandı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın adaylığı konusunda önemli bir açıklamada bulundu. Yerel seçimlere yönelik hazırlıkların hız kesmeden devam ettiği bu dönemde, Hatay'daki adaylık konusunda önemli bir değişikliğin sinyallerini verdi.

Özel, Hatay'da yaptıkları detaylı analizler ve anketler sonucunda, mevcut durumun değişmesi gerektiğine dair önemli bulgulara ulaştıklarını belirtti. Özel, "Anketler, Lütfü Bey'in onayıyla birlikte bir alternatif geliştirdiğimiz takdirde seçimi alacağımızı gösteriyor. Eğer Hatay'ın sesini duymazsak, bu durumun bizi sıkıntıya sokacağını gösteriyor" dedi.

'HATAY İTTİFAKI KURMALIYIZ'

CHP lideri, Hatay için bir "Hatay İttifakı" kurulması gerektiğini vurgulayarak, bu ittifakın kurulmaması halinde Cumhur İttifakı'nın adayının önemli bir şans yakalayacağını ifade etti. Özel, "Hatay İttifakı'nı kurmak için üzerimize düşen sorumluluğu yerine getireceğiz. Önümüzde 36 saatimiz var ve bu süreci en doğru şekilde yönetmek zorundayız" şeklinde konuştu.

CHP'nin, 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin stratejisini net bir şekilde ortaya koyan Özgür Özel, Hatay'da yaşanacak olası bir değişiklikle ilgili tüm detayları Lütfü Savaş ile paylaşacağını belirtti. Bu kritik kararın, hem Hatay için hem de CHP'nin yerel seçimlerdeki başarısı için önemli bir dönüm noktası olacağı bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN