Para sıkıntınıza son! O bankalardan 0 faizli kredi ve nakit avans kampanyaları

Para sıkıntınıza son! O bankalardan 0 faizli kredi ve nakit avans kampanyaları

Son zamanlarda birçok banka, müşterilerin ilgisini çekmek amacıyla faizsiz kredi kampanyalarını duyurdu. Bu kampanyalar, özellikle nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için büyük bir fırsat sunuyor. Kampanyalar kapsamında sunulan 0 faizli kredi ve nakit avanslar, 25.000 TL’ye kadar çıkabiliyor. İşte, vatandaşların ilgisini çeken ve arayış içinde oldukları faizsiz kredi sunan bankaların güncel listesi…

Bankaların müşteri çekme amacıyla sunduğu bu kampanyalar, küçükten büyüğe her türlü nakit ihtiyacı için bir çözüm oluşturuyor. İnternet üzerinden kolaylıkla başvurulabilen bu krediler, hesap açma ya da kredi kartı talebi gibi işlemlerle de kullanılabiliyor. Bankalar, kredi notu gibi faktörleri değerlendirerek uygun görülen müşterilere bu imkanları sunuyor.

Faizsiz Kredi Veren Bankalar ve Kampanya Detayları:

Enpara: Yeni müşterilere yönelik olarak sunulan %0 faizli kredi, 10.000 TL’ye kadar ve 6 ay vade ile sunuluyor. Aylık taksitler 1.666,67 TL olarak belirlenmiş.
Albaraka: Yeni müşterilere özel, 15.000 TL’ye kadar vade farksız finansman imkanı. Bu kampanya da faizsiz olarak sunuluyor.
Garanti BBVA: 25.000 TL’ye kadar faizsiz kredi ve taksitli nakit avans fırsatı, yeni müşteriler için 5 Nisan – 30 Nisan tarihleri arasında geçerli.
DenizBank: Yeni müşterilere özel, 18.12.2023 - 30.04.2024 tarihleri arasında 3 ay boyunca faizsiz nakit avans imkanı sunuluyor.
Türkiye İş Bankası: Yeni müşterilere özel, 15.000 TL’ye varan faizsiz taksitli nakit avans fırsatı, belirli vade seçenekleri ile sunuluyor.
ON Dijital Bankacılık (Burgan Bank): Yeni müşterilere %0 başlangıç faizi ile ihtiyaç kredisi sunuluyor. Kredi tutarı 10.000 TL ve vade 6 ay.
QNB Finansbank: Yeni müşterilere özel, 10.000 TL tutarında ve 6 ay vade ile %0 faizli kredi imkanı.
Akbank: Yeni müşterilere özel, 27 Mart 2024 – 22 Nisan 2024 tarihleri arasında 20.000 TL 6 ay vadeli ihtiyaç kredisini %0 faizli kredi imkanı sunuluyor.

Bu kampanyalar, özellikle nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için önemli bir avantaj sağlıyor. İlgilenen kişiler, bankaların resmi internet siteleri üzerinden veya mobil uygulamaları aracılığıyla başvurularını gerçekleştirebilirler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN