Paraya sıkışan emekliler dikkat! Bir banka daha promosyonu 18 bin liraya çıkarttı

Paraya sıkışan emekliler dikkat! Bir banka daha promosyonu 18 bin liraya çıkarttı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamasının ardından promosyon miktarları yükseldi. Paraya sıkışan emekliler bankaların promosyon miktarlarını yakından takip ediyor. O banka promosyon miktarını 18 bin liraya çıkarttı...

Özel ve kamu bankalarının emekli müşterileri için sunduğu promosyon miktarlarındaki rekabet devam ederken, Yapı Kredi Bankası yeni bir kampanya ile dikkat çekiyor. Banka, emekli maaşını Yapı Kredi'ye taşıyanlara yönelik olarak 30 Nisan 2024 tarihine kadar başvuranlara 18.000 TL'ye kadar promosyon sunuyor.

Yapı Kredi'nin kampanyası kapsamında, SGK emekli aylığını bankadan alma taahhüdü veren emeklilere 15.000 TL nakit promosyon veriliyor. Emekliler, bankadan ilk kez kredi kartı alarak veya mevcut kartları ile 1.000 TL ve üzeri harcama yapmaları halinde ekstra 1.000 TL, Yapı Kredi Mobil uygulamasına ilk giriş yapmaları durumunda 1.000 TL ve 2 adet fatura ödeme talimatı vermeleri halinde yine 1.000 TL ekstra promosyon kazanabiliyorlar.

DİĞER BANKALARIN PROMOSYONLARI

Döviz hesabını TL'ye çevirene ne verilecek? İşte döviz hesabını TL'ye çevirene verilecek destekler... - Finans haberlerinin doğru adresi - Mynet Finans Haber

  • ING Türkiye: Emekli maaşını ING'ye taşıyanlara 15.000 TL'ye varan promosyon sunuluyor. İlk defa maaşını taşıyan ve otomatik fatura talimatı veren müşteriler 3.000 TL ekstra promosyon kazanabiliyor.
  • İş bankası: Emekli maaş aralığına göre 5.000 TL'den 12.000 TL'ye kadar promosyon ödemesi yapıyor.
  • Vakıfbank: Maaş aralığına göre 5.000 TL'den 12.000 TL'ye kadar promosyon sunuyor.
  • Halkbank: Emekli maaşını 3 yıl boyunca bankadan almayı taahhüt eden SGK emeklileri 12.000 TL'ye varan promosyon fırsatından yararlanıyor.
  • Akbank: SGK emekli maaşını bankadan alanlara 15.000 TL'ye varan promosyon ve ek 2.500 TL chip-para ile toplamda 17.500 TL ödül sunuyor.
  • Şekerbank ve QNB Finansbank: Daha düşük maaş aralıkları için de cazip promosyonlar sunuyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN