Parkta eşini katletmişti! Katil koca 54 gün sonra tutuklandı

Parkta eşini katletmişti! Katil koca 54 gün sonra tutuklandı

İzmir’de, çocuk parkında boşanma aşamasındaki Gözde Karamus'u tabancayla vurarak öldüren daha sonra aynı silahla intihara teşebbüs eden Serdar Karamus, hastanedeki tedavisinin ardından 54 gün sonra tutuklandı. Çenesine isabet eden kurşun nedeniyle konuşamadığı öğrenilen Serdar Karamus'un avukatıyla ifade vereceği öğrenildi.

Olay, 21 Aralık 2023’te akşam saatlerinde Sedat Kahraman Parkı’nda meydana geldi. İddiaya göre, boşanma aşamasında olan Gözde Karamus (29) ile Serdar Karamus (30) parkta buluştu. Yanında tabanca bulunan Serdar Karamus, Gözde Karamus’u sırtından ve başından vurarak öldürdü. Karamus, ardından aynı silahla kendisini başından vurarak intihar girişiminde bulundu.

Durumu ağır olan Serdar Karamus’un ise Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

54 GÜN SONRA TUTUKLANDI

Serdar Karamus, hastanedeki tedavisinin ardından 54 gün sonra adliyeye sevk edildi. Çenesine isabet eden kurşun nedeniyle konuşamadığı öğrenilen Serdar Karamus, tutuklandı. Karamus’un avukatıyla ifade vereceği öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Öte yandan, Türkiye'de kadına şiddet gitgide daha da büyük bir sorun haline geliyor. Faillere caydırıcı cezalar verilmemesi ya da ceza indirimine gidilmesi nedeniyle neredeyse her gün bir kadın öldürülüyor. 2024 Ocak ayı itibari ile Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu'nun yayınladığı istatistiğine göre; Türkiye'de ocak ayında her gün bir kadın katledildi. Ocak ayında 31 kadın cinayeti, 21 şüpheli kadın ölümü kaydedildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN