Pazartesi sabahı tüm Türkiye’yi yeni bir felaket bekliyor! Etkisi her yerde hissedilecek… Önlemlerinizi alın

Pazartesi sabahı tüm Türkiye’yi yeni bir felaket bekliyor! Etkisi her yerde hissedilecek… Önlemlerinizi alın

Tüm Türkiye pazartesi sabahı yeni bir güne yeni bir havayla uyanacak. Resmen yeni bir felaket ülkeye doğru geliyor! Etkisi her yerde hissedilecek. İşe, okula ya da herhangi bir yere giderken önlemlerini alın. İşte konuya ilişkin detaylar…

Eylül ayının ilk haftaları sıcak havaların etkisinden kurtulamadık. Lakin ayın sonuna doğru ekime bazı bölgelerimiz üşüyerek girdi. Bazı illerde ise hala sıcaklıklar gündüz vaktinde yüksekken akşam vaktinde genellikle soğuk havalar etkili oluyor. Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten ise pazartesi itibari ile tüm ülkeyi etkisi altına alacak konuyu açıkladı. Şimdiden önlemleriniz alın…

HEM YAĞMUR HEM DE KUVVETLİ RÜZGAR

Sosyal medya hesabı üzerinden sık sık hava durumuna ilişkin paylaşımlarda bulunan Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, soğuk havalara ilişkin yeni bir bilgi paylaştı. Pazarı pazartesiye bağlayan gece soğuk ve yağışların görüleceğini söyleyen Ökten, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

4.jpg

“Soğuk cephe bize doğru geliyor. Pazar'ı Pazartesi'ye bağlayan gece İstanbul'dan tüm Karadeniz sahili boyunca Soğuk ve yağış getirecek. Yağış özellikle Bartın tarafında daha etkili. Pazartesi sabahı tüm kuzey şehirler üşüyerek uyanacak...”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN