Pendik TEM Otoyolu'nda TIR devrildi: İstanbul yönünde yoğunluk

Pendik TEM Otoyolu'nda TIR devrildi: İstanbul yönünde yoğunluk

Kurtköy TEM Otoyolu'nda devrilen TIR, İstanbul istikametinde uzun araç kuyruklarına neden oldu; trafik bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.

İstanbul Kurtköy TEM Otoyolu’nda seyir halindeki bir TIR, henüz belirlenemeyen bir nedenle devrildi. Kazanın ardından otoyolun İstanbul yönünde trafik yoğunluğu oluştu.

Kazaya müdahale için bölgeye ekipler sevk edilirken, trafiğin bir süre yalnızca tek şeritten kontrollü olarak sağlandığı bildirildi. TIR’ın kaldırılması için çalışmalar sürerken, yetkililer sürücüleri alternatif güzergâhlara yönelmeleri konusunda uyardı. Kazada can kaybı olmadı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN