Pitbull saldırısına uğrayan Asiye haftaya taburcu edilecek

Pitbull saldırısına uğrayan Asiye haftaya taburcu edilecek

Gaziantep'te 2 pitbullun saldırısına uğrayan 4 yaşındaki Asiye'nin sağlık durumuyla ilgili Prof. Dr. Ömer Özkan, açıklamalarda bulundu. Özkan, Asiye'nin kulağına operasyon yapıldığını ve haftaya taburcu edileceğini söyledi.

Gaziantep Şahinbey'de geçtiğimiz aralık ayında 2 pitbullun saldırısına uğrayan Asiye ağır yaralanmıştı. Kamuoyunda büyük yankı uyandıran olay sonrası Asiye, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alınmıştı. Sırtından ve bacağından alınan dokular baş kısmına nakledilen minik Asiye'ye kulak ve yüz felci için de operasyonlar yapılacaktı. Minik Asiye'ye kulak operasyonunun yapıldığı ve haftaya taburcu olacağı belirtildi.

1416096.jpg

İşitme kaybı ve yüz felci ihtimali üzerine bir operasyon daha geçiren Asiye'nin bu yöndeki tedavisi devam ediyor. Asiye'nin işitme kaybına ilişkin dün kulak bölgesine operasyon yapıldığını belirten Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan, Asiye'nin kulakla ilgili sorunlarının giderildiğini ve gelecek hafta başında taburcu edileceğini söyledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN