PKK Kuzey Irak'ta TSK'ya havan saldırısı yaptı: 1 asker şehit oldu

PKK Kuzey Irak'ta TSK'ya havan saldırısı yaptı: 1 asker şehit oldu

TSK'nın Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Şimşek operasyon bölgesinde bulunan bir üs bölgesine PKK tarafından havan saldırısı düzenlendi. Saldırıda 1 asker şehit oldu.

Irak'ın kuzeyinde TSK tarafından yürütülen Pençe-Şimşek operasyon bölgesine PKK tarafından havanla saldırı düzenlendi. Saldırıda ağır yaralanan 1 asker yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayla ilgili açıklama yapan Milli Savunma Bakanlığı, "Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Şimşek operasyon bölgesinde bulunan bir üs bölgemize PKK’lı teröristlerce yapılan havan saldırısında bir kahraman silah arkadaşımız ağır yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Kahraman silah arkadaşımıza Allah’tan rahmet, ailesine ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize başsağlığı ve sabır dileriz." açıklaması yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN