POMEM 2018 alımı başvuru tarihi ve şartları neler | 22. dönem POMEM polis alımı duyurusu…

POMEM 2018 alımı başvuru tarihi ve şartları neler | 22. dönem POMEM polis alımı duyurusu…

POMEM 2018 alımı başvuru tarihi ve şartları neler ve 22. dönem POMEM polis alımı duyurusunda neler var sorusu bu gün yapılan polis alımı başvuruları açıklamasından sonra gündeme geldi. 2018 Polis Akademisi'nde yetiştirilmek üzere 10 bin polis adayı alınacak. POMEM başvuru şartları i pa.edu.tr adresinde yayımlanacak.

POMEM 2018 alımı başvuru tarihi şartları nedir? POMEM polis akademisi alımı ne zaman olacak? soruları 22. dönem POMEM polis alımı duyurusundan sonra akademiye başvurmak isteyen polis adayları tarafından sorulmaya başladı. Polis Akademisi'nin internet sitesinden yapılan açıklamada “Polis Akademisine bağlı Polis Meslek Eğitim Merkezlerine 22. Dönem için lisans mezunlarından 7.200 erkek, 800 kadın, önlisans mezunlarından 1.800 erkek ve 200 kadın olmak üzere toplam 10.000 öğrenci adayı alınacaktır” denildi. POMEM 2018 alımı başvuru tarihi ve şartları neler, 22. dönem POMEM polis alımı duyurusu hakkındaki tüm gelişmeler haberimizde...

POMEM alımı polis akademisine başvurmak isteyen polis adayları tarafından yakından takip ediliyor. Emniyet Genel Müdürlüğü konu ile ilgili güncel duyuruları yayınlıyor. Polis Akademisi'nin internet sitesinden yapılan açıklamada  22. dönem POMEM polis alımı şartları ve başvuruları hakkında detaylar yer aldı. 

22. DÖNEM POMEM POLİS ALIMINDA NE KADAR ERKEK NE KADAR KADIN ALINACAK?

Polis Akademisi Başkanlığı, 22. Dönem POMEM polis alımı başvurusu hakkında ilan yayımladı. Başvurular 12 Mart'ta başlayacak. Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) resmi sitesinden yapılan açıklamada, lisans mezunlarından 7 bin 200 erkek, 800 kadın ve önlisans mezunlarından ise bin 800 erkek ile 200 kadın olmak üzere toplamda 10 bin öğrenci adayının alınacağı duyuruldu.

POMEM BAŞVURULARI NASIL YAPILIR?

POMEM polis alımı 2018 başvuru tarihleri Polis Akademisi tarafından açıklandı.  22. dönem POMEM polis alımı başvuruları 12 Mart ile 23 Mart 2018 tarihleri arasında alınacak. Başvurular daha önce olduğu gibi Polis Akademisi Başkanlığının internet sitesinde açılacak olan başvuru sayfası üzerinden, e-devlet şifresi ile giriş yapılarak gerçekleştirilecek.  Ön başvurular Polis Akademisi internet sitesinden yapılacak olup, ön başvuru tarihleri, adaylarda aranacak şartlar ve istenecek belgeler aynı sitede önümüzdeki günlerde açıklanacaktır.” denildi. Polis Akademisi internet sitesinden yapılacak olan online başvuru tarihleri ve adaylardan istenilecek belgeler ve aranılan şartlar başvuru tarihinden önce aynı sitede daha sonra açıklanacaktır. İçişleri Bakanlığı tarafından Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) Eğitim-Öğretim Yönetmeliği'nde eğitim süresinin 6 aydan 4 aya indirilmesini içeren yönetmelik değişikliği Resmi Gazete'de yayımlandı.

POMEM BAŞVURULARI NE ZAMAN YAPILACAK?

22. dönem POMEM polis alımı başvuruları 12 Mart ile 23 Mart 2018 tarihleri arasında alınacak. Başvurular daha önce olduğu gibi Polis Akademisi Başkanlığının internet sitesinde açılacak olan başvuru sayfası üzerinden, e-devlet şifresi ile giriş yapılarak gerçekleştirilecek.

İSTENEN ŞARTLAR VE BELGELER YAYIMLANACAK

Ön başvurular Polis Akademisi internet sitesinden yapılacak olup, ön başvuru tarihleri, adaylarda aranacak şartlar ve istenecek belgeler aynı sitede önümüzdeki günlerde açıklanacaktır.” denildi.

POMEM 10 BİN ÖĞRENCİ ALACAK

Polis Akademisi'nin internet sitesinden yapılan açıklamada “Polis Akademisine bağlı Polis Meslek Eğitim Merkezlerine 22. Dönem için lisans mezunlarından 7.200 erkek, 800 kadın, önlisans mezunlarından 1.800 erkek ve 200 kadın olmak üzere toplam 10.000 öğrenci adayı alınacaktır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN