Tam kapanma tamam destek nerede?

Akif Beki ve Yıldıray Oğur, gündemin nabzını KARAR TV'nin 'nefes açan, zinde tutan' programında tuttu. 17 günlük tam kapanma kararı ile ilgili konuşan Beki,"17 günlük kapanma kararı alınıyor. Ama bunu destekleyen sosyal destek paketi açıklanmadı. Dünyada salgın sürecinde toplumuna, milletine, halkına en az destek vermiş devletler arasında yarışıyoruz" dedi.

Akif Beki ve Yıldıray Oğur, gündemin öne çıkan haberlerini Reşitpaşa Yokuşu'nda konuştu. Pandemide tam kapanma ve içki satış yasağına yönelik Beki ve Oğur önemli açıklamalarda bulundu.

TAM KAPANMA TAMAM DESTEK NEREDE?

26 Nisan'da Cumhurbaşkanı'nın pandemi dolayısıyla 17 günlük tam kapanma kararına yönelik Akif Beki şöyle açıklamada bulundu:

"17 günlük kapanma kararı alınıyor. Ama bunu destekleyen sosyal destek paketi açıklanmadı. Dünyada salgın sürecinde toplumuna, milletine, halkına en az destek vermiş devletler arasında yarışıyoruz."

Yıldıray Oğur ise bu durumu şöyle eleştirdi:

"Ramazanda insanlar oruç tutuyorlar, iftarda da bir hurma yesen, bir çorba içsen yeter' diye hesaplar mı yapıyorlar kafalarında, anlamıyorum gerçekten. Kira ödemek diye bir şey var, elektrik ve su faturası ödemek diye bir şey var. Bunları düşünüyorlar mı hiç?"

17 günlük tam kapanma kararına yönelik içki satışlarının yasaklanmasına Akif Beki, "Sosyal mesafenin kaybedildiği her yerde içki kullanıldığını varsaymamız mı gerekiyor? Sosyal mesafenin kaybedilmesi için illa alkollü içki tüketimi gerekmiyor" sözleriyle tepki gösterdi.

Diğer başlıklar şöyle:

Akif Beki: (Dezenfektan satışı meselesi) Cumhurbaşkanı tarafından Pekcan'ı eleştirenler kınandı. AK Parti sözcüsü dün bu işle ilgili bir soruşturma yapılıp yapılmayacağı soruldu. Bu soruya 'Biz muhalefetin lafıyla mı hareket edeceğiz?' diye cevap verildi.

Yıldıray Oğur: (Faruk Fatih Özer'in Bakan'larla fotoğrafı) Bakanlar, makam odasında bu arkadaşla görüşme yaptı ve bakanlardan açıklama geldi. Daha sonra Dışişleri Bakanı 'Bu milletvekilinin oğlu, randevu vermiştim gelmişti' dedi. İçişleri Bakanı 'Ben siber meseleleriyle uğraşan gençlere randevu vermiştim, o da eklenmiş fotoğraf çekilirken' dedi. MHP milletvekilinin oğlu ile kripto dolandırıcının ortak olduğu ortaya çıktı."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN