Son dakika! YÖK'ten üniversitelere 'tam kapanma' çağrısı: Yüz yüze eğitime ara verin

Son dakika! YÖK'ten üniversitelere 'tam kapanma' çağrısı: Yüz yüze eğitime ara verin

Son dakika haberi...Hükümetin aldığı tam kapanma kararı sonrası YÖK, üniversitelere yazı gönderdi. 17 Mayıs'a kadar yüz yüze eğitime ara verilmesi istendi.

Son dakika haberi... YÖK, Kovid-19 tedbirleri kapsamında üniversitelere uzaktan eğitime geçilmesini tavsiye etti. 

YÖK'ten gönderilen yazıda, 26 Nisan'da yapılan Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nda salgın tedbirleri kapsamında yarın saat 19.00'dan 17 Mayıs Pazartesi 05.00'e kadar devam edecek tam kapanma kararının alındığı hatırlatıldı.

17 MAYIS HATIRLATMASI

Yazıda, bu karar doğrultusunda bütün yükseköğretim kurumlarında yüz yüze eğitimlere ara verilerek uzaktan eğitime geçilmesi, yüz yüze yapılması planlanan sınavların 17 Mayıs sonrasına ertelenmesi veya çevrim içi gerçekleştirilmesi tavsiye edildi.

"HAFTA SONLARINI DA KULLANIN"

Ayrıca yazıda, bu süre zarfında özellikle uygulamalı eğitim faaliyetleriyle ilgili oluşabilecek eksikliklerin yükseköğretim kurumlarının imkanları doğrultusunda, gerekirse hafta sonları da değerlendirilerek bilahare telafi edilmesi hususunda gerekli titizliğin gösterilmesi istendi.

TAM KAPANMA YASAKLARI NELER?

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN