Saadet Partisi İBB adayı Birol Aydın: Ata tohumu, nesilden nesile geçen en büyük armağan

Saadet Partisi İBB adayı Birol Aydın: Ata tohumu, nesilden nesile geçen en büyük armağan

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Birol Aydın, üç yıldır devam eden ve bu yıl da tekrar başlatılan Ata Tohumu Paylaşım Kampanyası hakkında konuştu. Aydın, ata tohumlarının gelecek nesillere aktarılmasının önemine dikkat çekti.

Saadet Partisi'nin İstanbul İl Başkanlığı, "Nesilden Nesile En Büyük Armağan" sloganıyla dikkat çeken bir kampanyaya imza atıyor. Bu kampanya ile geçtiğimiz yıl 40 milyon ata tohumunu vatandaşlara ulaştıran parti, bu yıl da ata tohumlarını ücretsiz olarak dağıtmaya devam ediyor. Vatandaşlar, www.atatohumu.org adresi üzerinden taleplerini ileterek ata tohumlarına kavuşabilecekler.

basliksiz-1a.jpg

"ATA TOHUMLARI, ORTAK HAZİNELERİMİZ"

Birol Aydın, kampanyayla ilgili yaptığı açıklamada ata tohumlarının birer hazine olduğunu vurguladı. Çocukluk dönemlerinde yaşanan tatların, domatesin kokusunun ve elmanın lezzetinin ata tohumlarının değerini ortaya koyduğunu belirten Aydın, bu tohumların her bir bireye esenlik verebileceğini söyledi. Aydın, ata tohumlarının ülke ürün çeşitliliğini korumak ve doğayı gelecek nesillere daha iyi bir şekilde bırakmak adına önemli olduğunu ifade etti.

"İSTANBUL'DA BAŞKA BİR YAŞAM MÜMKÜN"

Saadet Partisi'nin İstanbul İl Başkanı olarak ata tohumu hediye hareketini büyük bir memnuniyetle sürdürdüğünü dile getiren Aydın, İstanbul'un her köşesinin kıymetli olduğunu ve bu şehri koruyacaklarını belirtti. Rant çılgınlığına kurban edilmeyecek bir İstanbul vizyonundan bahseden Aydın, mahalle kültürünü canlandırarak, ailelerle huzur içinde yaşanacak bir İstanbul hayalini paylaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN