Saat 00:00'dan önce akaryakıt almayın! Yüzde 4,3 indirim müjdesi geldi... İşte güncel akaryakıt fiyatları

Saat 00:00'dan önce akaryakıt almayın! Yüzde 4,3 indirim müjdesi geldi... İşte güncel akaryakıt fiyatları

Araç sahiplerine önemli bir duyuru yapıldı. Saat 00:00'dan önce sakın akaryakıt almayın! Akaryakıt fiyatlarına yüzde 4,3 indirim müjdesi geldi. Gece yarısından sonra alanlar daha ucuza alabilecek. İşte güncel akaryakıt fiyatları...

Dünya piyasalarındaki ham petrol fiyatlarında yaşanan düşüş, iç piyasada motorin fiyatlarına yansıyor. Akaryakıt sektörü kaynaklarına göre, bu gece saat 00.00'dan itibaren geçerli olacak şekilde motorin fiyatlarına yüzde 4,3 oranında indirim yapılacak. Benzin fiyatlarında ise değişiklik olmayacak.

MOTORİN VE BENZİNDE İNDİRİM MÜJDESİ

Ham petrol fiyatlarındaki düşüş, motorin ve benzin gibi ürünlerin maliyetine etki ediyor. Bu indirimle birlikte, motorin litre fiyatı İstanbul'da 36,38 TL'ye, Ankara'da 36,96 TL'ye, İzmir'de 37,14 TL'ye düşecek.

2021/10/13/benzin.jpg

Benzin fiyatları ise şu şekilde devam edecek: İstanbul'da 34,55 TL, Ankara'da 35,20 TL, İzmir'de 35,31 TL. Ancak, fiyatlar iller, ilçeler ve bayiler arasında lojistik kaynaklı olarak değişiklik gösterebilir.

2021/10/13/benzine-zam.jpg

İLERLEYEN GÜNLERDE YENİ FİYATLAR GELEBİLİR

Akaryakıt fiyatlarındaki bu indirim, tüketicilere geçici bir mali rahatlama sağlayabilir. Ancak, piyasada yaşanan değişiklikler ve uluslararası gelişmeler, akaryakıt fiyatlarının gelecekteki seyrini etkileyebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN