Sadece 24 saat süren özgürlük! Muhammed Yakut'un ölümündeki büyük sırrı ünlü gazeteci açıkladı

Sadece 24 saat süren özgürlük! Muhammed Yakut'un ölümündeki büyük sırrı ünlü gazeteci açıkladı

Dün cezaevinden çıktı, sadece 24 saat sonra Almanya’da öldü! Muhammed Yakut’un ölümündeki büyük sır ortaya çıktı: Kalp krizi değil, aşırı doz uyuşturucu şüphesi! Gazeteci Hatice Turhan gerçekleri anlattı.

Türkiye gündemini sarsan iddiaların sahibi Muhammed Yakut'un sır dolu ölümüyle ilgili en çarpıcı iddia ortaya atıldı. Dün, tutuklu bulunduğu Hollanda'daki cezaevinden serbest bırakılan Yakut'un, saatler sonra Almanya'da hayatını kaybetmesi şok etkisi yaratmıştı. "Kalp krizi" denilerek geçiştirilen ölümün ardındaki sır perdesini, Gerçek Gündem yazarı Hatice Turhan araladı: Bu bir kalp krizi değil, bir otel odasında son bulan trajik bir aşırı doz hikayesiydi.

sadece-24-saat-suren-ozgurluk-muhammed-yakutun-olumundeki-buyuk-sirri-unlu-gazeteci-acikladi-1

ÖZGÜRLÜĞE DEĞİL, ÖLÜME GİDEN YOLCULUK

Her şey dün başladı. Muhammed Yakut, Hollanda'daki demir parmaklıklar ardından çıkarak özgürlüğüne kavuştu ve yaşadığı Almanya'ya doğru yola çıktı. Ancak bu, hayata yeniden başlama yolculuğu değildi. Gazeteci Hatice Turhan'a göre bu, Yakut'un "özlemini duyduğu" uyuşturucuya doğru son yolculuğuydu.

Turhan, bu 24 saatlik trajedinin karanlık detaylarını şu sarsıcı sözlerle anlattı:

"Muhammed Yakut kalp krizinden ölmedi. Muhammed Yakut'un ölüm sebebi uyuşturucu. Hapisten çıkınca ilk işi özlemini duyduğu uyuşturucuya kavuşmak oldu."

ALMANYA'DA BİR OTEL ODASINDA ACI SON

Hollanda'da başlayan özgürlük, Almanya'da, kimsesiz bir otel odasında son buldu. Turhan'ın iddiasına göre Yakut, Almanya'ya varır varmaz ulaştığı uyuşturucuyu yüksek dozda alarak hayata veda etti. Ne bir kavga, ne bir gürültü... Sadece bir adamın, özlemini duyduğu zehirle trajik buluşması...

"Ve bir otel odasında fazla dozdan hayatını kaybetti."

Böylece, Hollanda'da başlayan ve sadece 24 saat süren özgürlük, Almanya'da bir otel odasında, iddialara göre bir "altın vuruş" ile son bulmuş oldu. Kalp krizi, belki de bu trajik hikayenin sadece en kolay anlatılabilen kısmıydı. Bu iddia, Yakut'un ölümünü yeniden gündemin en tepe noktasına taşıdı.

sadece-24-saat-suren-ozgurluk-muhammed-yakutun-olumundeki-buyuk-sirri-unlu-gazeteci-acikladi-2

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN