Sağlık sorunları nedeniyle mitinglerini iptal etmişti: Muharrem İnce saat 14.00’te açıklama yapacak

Sağlık sorunları nedeniyle mitinglerini iptal etmişti: Muharrem İnce saat 14.00’te açıklama yapacak

Sağlık sorunları nedeniyle mitinglerini iptal eden Cumhurbaşkanı Adayı ve Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, partisinin genel merkezinde kurmaylarıyla sabah erken saatlerde toplantı gerçekleştirdi. İnce saat 14.00’de adaylıktan çekilme ve hakkındaki iddialara dair partisinin genel merkezinde açıklama yapacak.

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce saat 14.00’te adaylıktan çekilme ve hakkındaki iddialara dair partisinin genel merkezinde açıklama yapacak.

Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, partisinin genel merkezinde kurmaylarıyla sabah erken saatlerde toplantı gerçekleştirdi. Gazete Duvar'dan Serkan Alan'ın haberine göre İnce hem cumhurbaşkanlığı adaylığına dair çekilme çağrısı hem de hakkında ortaya atılan iddialara dair partisinin genel merkezinde açıklama yapma kararı aldı. İnce’nin yapacağı açıklamanın saat 14.00 olduğu öğrenildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN