Şahan Gökbakar'dan madencilik kanununa tepki: Zeytinime dokunma

Şahan Gökbakar'dan madencilik kanununa tepki: Zeytinime dokunma

Şahan Gökbakar, AK Parti'nin hazırladığı ve zeytinlikleri madene açan kanun teklifiyle ilgili “Zeytinime Dokunma” etiketi kullanarak paylaşımda bulundu. Gökbakar paylaşımında "Zeytinlikleri madene açan kanun teklifine ‘Hayır’ diyorum. Yine bir torba yasayla kanun çıkarılmaya çalışılıyor" ifadelerini kaydetti.

Komedyen Şahan Gökbakar, AK Parti'nin hazırladığı ve zeytinlikleri madene açan kanun teklifiyle ilgili bir paylaşımda bulundu. Gökbakar, “Zeytinime Dokunma” etiketi kullanarak yaptığı paylaşımında, “Zeytinlikleri madene açan kanun teklifine ‘Hayır’ diyorum. Yine bir torba yasayla kanun çıkarılmaya çalışılıyor. Zeytinlik alanlar çok değerlidir. Bu ülkenin en büyük zenginliklerinden biridir zeytinlikler” dedi.

Şahan Gökbakar'ın 9 Aralık’ta yayınlanan Recep İvedik 7 filmi, rant projelerine yönelik eleştiriler içerdiği için gündeme gelmişti. Filmde Recep İvedik karakterinin, bir köyü talan edecek rant projesine karşı bölge sakinleriyle birlikte mücadeleye koyulması anlatılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN