Şaka değil gerçek! Migros bir alana bir bedava yaptı! İlk önce bakkallar koştu: Böylesi yüzyılda bir gelir

Şaka değil gerçek! Migros bir alana bir bedava yaptı! İlk önce bakkallar koştu: Böylesi yüzyılda bir gelir

Migros marketlerinde başlayan bir alana bir bedava kampanyası sosyal medyada viral oldu. Marketlere akın eden bakkallar sebep araba dolusu ürünleri satın aldı. İşte yüzyılda bir gelen kampanya...

Son 3 yıldır ülkemizde etkili olan enflasyon karşısında indirim ve kampanyalar tüketicilerin gündeminde yer alıyor. Kampanyanın büyüğünü patlatan Migros ise sosyal medyaya düşen görüntüleriyle viral oldu.

BİR ALANA BİR BEDAVA KAMPANYASI

Türkiye'nin en büyük zincir marketlerinden Migros, bir alana bir bedava kampanyasını duyurdu. Kampanyayı gören tüketicilerin yanı sıra, bakkallarda faydalandı. Ürünün geliş fiyatından bile daha ucuza getiren bu kampanyaya dair görüntüler sosyal medyada viral oldu. Esnafların abartı şekilde bu kampanyadan faydalanması ise sosyal medyada tepkiyle karşılandı.

gjdai-kxwaarz4.jpg

YARI FİYATINA ALINIP YÜKSEKTEN SATILACAK

Migros marketlerinde başlayan 1 alana 1 bedava kampanyası; Bisküvi, kek, gofret, çikolata ve gofretlerde geçerli olduğu biliniyor. Kampanyayı duyanlar soluğu Migros marketlerinde alırken, ortaya çıkan görüntüler viral oldu.

Gıda Ajansı tarafından paylaşılanlara göre, abur cubur ürünlerini koli koli alan müşterilerin sıradan olmadığı, bakkal ve büfe işletmecilerinin olduğu iddia edildi. Ürünlerin yarı fiyatına satılmasıyla tüketiciye yüksek fiyattan satışa sunulacağı paylaşıldı. Sosyal medya üzerinden yorum yapan bir kullanıcının, "Yine 'ahlaklı' esnafımız Ramazan günü ahlakını konuşturmuş!" ifadeleri dikkat çekti.

mig-190320246f8fedc5.webp

KAMPANYA KAÇ GÜN SÜRECEK?

Migros marketlerinde başlayan bu kampanyasının 19 - 20 - 21 Mart tarihleri arasında geçerliliğini sürdürmesi bekleniyor. Kampanya kapsamında ise kek, gofret, çikolata ve bisküviler yer alıyor. Kampanyadan hem Migros marketlerden hem de sanal marketten faydalanabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN