Sakarya’dan Düzce, Kocaeli, Bursa’ya kadar sarı kodlu uyarı! 3 gün canımıza okuyacak… 10 derece birden…

Sakarya’dan Düzce, Kocaeli, Bursa’ya kadar sarı kodlu uyarı! 3 gün canımıza okuyacak… 10 derece birden…

Sakarya’dan Düzce’ye kadar sarı kodlu uyarı geldi. Uzmanlar, El Nino ve Eyyam-ı Bahur’dan sonra bu kez üç gün sürecek yeni bir felaketin kapıda olduğunu belirtti. Aklı olan kapıdan kafasını çıkarmaz…

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerine çıkmasıyla birlikte, vatandaşlar uyarılarla dikkatli olmaya çağrılıyor. Sakarya Valiliği, acil bir uyarı yaparak vatandaşların önlem almasını istedi.

HAVA SICAKLIĞI 10 DEREDE BİRDEN FIRLAYACAK

Valilik, sıcaklıkların aniden yükseleceğini ve vatandaşların evde kalmaları gerektiğini vurguladı. Meteoroloji verilerine göre, Sakarya’da hava sıcaklıklarının 8-10 derece mevsim normallerinin üzerine çıkacağı tahmin ediliyor. Bu nedenle, güneş çarpması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerekiyor.

sicak.jpg

ÇEVRE İLLERE DE UYARI YAPILDI

Ayrıca, Kocaeli, Bursa, İstanbul ve Düzce gibi illerin de bu durumdan etkileneceği belirtiliyor. Kronik hastalığı olan ve yaşlı kişilerin ise mümkünse hafta sonuna kadar evden çıkmamaları tavsiye ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN