Sandık görevli ücretleri için flaş gelişme! 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçiminde sandık görevlisi olanlar dikkat: Tarih verildi

Sandık görevli ücretleri için flaş gelişme! 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçiminde sandık görevlisi olanlar dikkat: Tarih verildi

28 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşen Cumhurbaşkanı seçimlerinin ardından sandık görevlilerinin ücretleri konusu gündeme gelmektedir. Seçimlerin tamamlanmasının ardından sandık görevlileri, ücretlerinin ne zaman yatırılacağını merak etmektedir. Ayrıca, 2023 sandık görevlisi ücretleri hangi bankadan alınacak sorusu da sıklıkla sorulan konular arasında yer almaktadır. İşte merak edenler için tarih...

Sandık görevlileri, 14 ve 28 Mayıs tarihlerinde gerçekleşen seçimlerde görev aldıkları için ücretlerini merak etmektedir. 

Önceki yerel seçimlerde sandık görevlisi olarak görev alan başkan ve üyelere 261 TL, siyasi parti temsilcilerine ise 130 TL ödeme yapılmıştı. 

2023 yılında sandık görevlisi ücretleri henüz kesinleşmedi. Ancak, genel hesaplama yöntemi olarak memur maaş katsayısının 2000 olarak kullanılması düşünüldüğünde, 0,433684 x 2000 = 867 TL gibi bir miktarın tahmin edildiği ifade ediliyor.

SANDIK GÖREVLİLERİ ÜCRETLERİ NE ZAMAN YATIRILIYOR?

sandık görevlisi

Ayrıca, sandık görevlisi ücretlerinin ne zaman yatırılacağı da belirsizliğini korumaktadır. Henüz resmi bir duyuru yapılmadığı için ödeme tarihine dair net bir bilgi bulunmamaktadır.

Bununla birlikte, sandık görevlisi ücretlerinin bankalardan kimlik ibrazıyla temin edileceği beklentisi bulunmaktadır. Ancak hangi bankadan alınacağına dair kesin bir bilgi mevcut değildir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN