Şanlıurfa'da tepki çeken kedi kurtarma operasyonu

Şanlıurfa'da ağaçta mahsur kalan kediyi kurtarmak isteyen vatandaşların hem ağaca zarar verdikleri, hem de kedinin metrelerce yükseklikten düşmesine sebep olmaları tepkilere neden oldu.

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde bir ağaçta mahsur kalan kedi, miyavlayarak yardım istedi. Kedinin miyavlamasını duyan çevredeki vatandaşlar önce ağaca merdiven dayayarak kediyi kurtarmak istedi. Ağaca tırmanan vatandaş kediyi kurtarmak istedi fakat kedi korkarak ağacın ince dallarına kadar ilerledi. Kediye ulaşamayınca ağacın dallarına vurmakla yetinen ağacın altındaki vatandaşlar hem ağaca zarar verdiler, hem de kedinin yaklaşık 10 metre yükseklikten düşmesine neden oldular. Düşen kedi ise kaçarak uzaklaştı.

Kediyi ağaçtan kurtarma anları sosyal medyada yayılınca, videodaki kişilere tepki geldi. 'İtfaiye çağırabilirdiniz' gibi yorumlar yapılırken, kediyi kendi bildikleri şekilde kurtarmak dışında bir alternatifleri kalmadığını söyleyen vatandaşlar, kurtaramadıkları takdirde kedinin açlık ve susuzluktan öleceğini belirttiler.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir