Sarıgül yine masaya vurdu, 'Sinirlendirdiniz' dedi

Paylaştığı videolardaki davranışlarıyla gündeme gelen Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, katıldığı bir programda masaya vurarak karşısındaki gazeteci Zeynep Uzun'u korkuttu. Uzun'un sosyal medya hesabından paylaştığı videoda Sarıgül'ün, "Beni çok sinirlendirdiniz şu anda" dediği görüldü.

Sosyal medya platformları için çektiği videolarla adından söz ettiren Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, katıldığı bir YouTube programına masaya vurmasıyla gündeme geldi.

Türkiye'nin önde gelen katılımcı sözlük platformu 'ekşi sözlük'ün YouTube Kanalı Pena'ya katılan Sarıgül'ün sinirlenmesi, karşısındaki gazeteci Zeynep Uzun'u korkuttu. O anları sosyal medya hesabından yayınlayan Uzun, "Mustafa Sarıgül masaya vurursa..." açıklamasını paylaştı.

"BENİ SİNİRLENDİRDİNİZ ŞU ANDA"

Paylaşılan videoda öfkelendiği görülen Sarıgül, "Bunu yayınlamazsınız işte o zaman masaya vururum" dedi ve eliyle yanındaki masaya vurdu.

Sarıgül'ün bu davranışı karşısında geçici bir şaşkınlık yaşayan Uzun'un "Çok hazırlıksız yakalandım" demesi üzerine, Sarıgül, "Beni ilgilendirmiyor, beni sinirlendirdiniz şu anda" dedi.

Sarıgül'ün sosyal medyada paylaştığı başka videolarda da televizyon sehpasına ve tüplere vurduğu görülmüştü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN