Sarıgül’den, robot Sophia’ya tehdit: Fişini çekerim

Sarıgül’den, robot Sophia’ya tehdit: Fişini çekerim

Son günlerde gündemden düşmeyen robot Sophia, bu kez de Mustafa Sarıgül’ün radarına takıldı. Sarıgül, sosyal medyadan robot Sophia’ya tehditler yağdırdı! “Senin fişini çekerim…”

Dünya üzerinde birçok röportaja katılan Robot Sophia, ülkemizde de Mevzular Açık Mikrofon’un konuğu oldu. Oğuzhan Uğur’un sunuculuğunu yaptığı programa katılan Sophia, gündemi resmen altüst etti. Uzun zamandır herkesin konuştuğu robot bu kez de Milletvekili Mustafa Sarıgül’ün radarına girdi. Sarıgül, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla resmen robotu tehdit etti.

MUSTAFA SARIGÜL’DEN SOPHİA’YA AĞIR SÖZLER

Hong Kong merkezli Hanson Robotics şirketi tarafından geliştirilen sosyal insansı robot Sophia, Mevzular Açık Mikrofon sunucusu Oğuzhan Uğur’un programına konuk edeceğini söylediği günden beri ülke gündeminde yer alıyor. Verdiği cevaplarla insanları şaşkına çeviren robot bu kez de Mustafa Sarıgül ile gündeme geldi.

so.jpg

Sophia’nın katıldığı Mevzular Açık Mikrofon bölümünün tanıtımları yayınlandı. Merakla beklenen bölümden kısa videolar paylaşılınca Mustafa Sarıgül’ün de dikkatini çekti. Sarıgül, Sophia’ya sosyal medya üzerinden ateş püskürdü. Sarıgül, şunları söyledi:

“Oğuzhan Uğur ne güzel! Robot Sophia’yı almışsın karşına, o soru soruyor sen de cevaplıyorsun. Bak ben Erzincanlı Sarıgül'üm fişini çekerim senin!”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN